FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

"Fălcosul" și țintele ratate de Dinamo: "I-am vrut pe Marius Constantin și Gabi Mureșan". Ce șanse sunt să vină Bumba

Ivanov în duel cu Oscar, de la Chelsea
Ivanov în duel cu Oscar, de la Chelsea

Articol de GSP - Publicat joi, 02 februarie 2017 19:05

Ioan Andone a vorbit despre jucătorii pe care Dinamo i-a urmărit sau îi dorește în această iarnă. 

Tehnicianul lui Dinamo a recunoscut că pe listă au fost Ivan Ivanov (fundaș central bulgar, ultima oară la Panathinaikos), Marius Constantin și Gabi Mureșan, iar acum este Claudiu Bumba.

"Bumba este o variantă și el. Dar este o problemă cu el la TAS. Nu știu ce să zic. Totul depinde de TAS. Avem nevoie de o confirmare, să putem să-l legitimăm.

Ivanov era liber de contract. A avut pretenții și n-am putut să concurăm. El era în negocieri și cu Arsenal Tula.

I-am vrut pe Marius Constantin și Gabi Mureșan în luna iulie. Nici n-am ajuns să-i spun sumele pe care voiam să i le oferim pentru că ei vorbiseră cu domnul Maior să rămână", a zis Ioan Andone la TV Dolce Sport. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
antalmihai
antalmihai  •  02 Februarie 2017, 20:55

Ce este bai berbecule neclar in declaratia sta, nesimtitule, tu cum ai fi procedat: Nici n-am ajuns să-i spun sumele pe care voiam să i le oferim pentru că ei vorbiseră cu domnul Maior să rămână.pai si daca era la concursul dinamoviada, era clar ca trebuia sa ramina, nu si in alta parte!!!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  02 Februarie 2017, 20:24
Postat de Dragos Bargaoanu pe 02 Februarie 2017, 19:35

Voi, reprezentanții lui Dinamo, chiar nu v-ați plictisit să toooot ne prezentați tot felul de scuze penibile?!Voi chiar vă imaginați că noi vă credem?!

de curiozitate, esti dinamovist ?

dinamo_fan
dinamo_fan  •  02 Februarie 2017, 20:24

eu unul rasuflu usurat ca nu au venit dinozaurii aia, idem pentru invalidul ala nigerian si dezertorul de Alexe. singurul fotbalist de pe lista lui Dinamo a fost Cernat insa la varsta lui nu este nici o pierdere. decat ciurucuri din astea mai bine jucati odata cu Tarcoveanu sau Petre si restul tinerilor de perspectiva.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează