FOTBAL  »  Superliga  »  VEDETE SCOASE PE TARABĂ

"Falimentarele" Rapid şi Dinamo dau foc campaniei de transferuri! Perlele care ar putea intra pe mîna rivalelor

Srdjan Luchin şi Ovidiu Herea, doi dintre cei mai valoroşi jucători de la Dinamo şi Rapid
Srdjan Luchin şi Ovidiu Herea, doi dintre cei mai valoroşi jucători de la Dinamo şi Rapid

Articol de - Publicat miercuri, 05 decembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 04 septembrie 2013 23:13

Rapid a creat cutremur în fotbalul românesc prin intrarea în insolvenţă şi 22 de jucători giuleşteni pot pleca gratis.

Ionuţ Negoiţă, unul dintre acţionarii de la Dinamo, a atras atenţia că fără un plan de redresare bine pus la punct, roş-albii ar putea trece şi ei prin aceeaşi situaţie.

Trei dintre cei mai importanţi fotbalişti din lotul giuleştenilor sînt aproape de o trecere la Steaua, situaţie foarte greu de acceptat pentru fanii alb-vişiniilor.

Dar şi suporterii dinamovişti riscă să ajungă în aceeaşi situaţie dezastruoasă dacă şefii "cîinilor" nu găsesc o soluţie pentru a rezolva datoriile de 10 milioane de euro ale clubului. În consecinţă, mai multe dintre vedetele roş-albilor ar putea lua calea rivalelor.

Care ar fi cele mai importante pierderi ale Rapidului:

Rui Duarte (32 de ani). Fundaşul dreapta e atras de Steaua şi cum îşi doreşte să continue în România, şansele să ajungă în Ghencea sînt foarte mari.

Ovidiu Herea (27 de ani). Mijlocaşul ofensiv al rapidiştilor este printre cei mai bine cotaţi fotbalişti din Liga 1. Avînd o relaţie apropiată cu familia Reghecampf, în această iarnă s-ar putea îmbrăca în roş-albastru.

Filipe Teixeira (32 de ani). Despre portughez deja se spune că ar putea deveni playmakerul de care Steaua are nevoie. Gigi Becali a mai încercat să-l transfere, dar acum îl poate lua gratis.

Vladimir Bozovici (31 de ani). Bozo e printre cei mai importanţi fundaşi stînga din Liga 1 în ultimii ani şi va avea cu siguranţă oferte de la cluburile importante din România în această iarnă.

În cel mai dramatic scenariu, acela ca Dinamo să ajungă în postura Rapidului, "cîinii" ar putea scoate şi ei pe piaţă jucători foarte tentanţi pentru rivale.

Cei mai curtaţi jucători dinamovişti:

Cristian Bălgrădean (24 de ani). La o vîrstă fragedă pentru un portar, "Pufi" a devenit om de bază la Dinamo. La un preţ de criză, sau poate chiar gratis, în cazul în care se va ajunge la depunerea memoriului, Bălgrădean ar fi o ţintă interesantă pentru multe cluburi din România.

Srgian Luchin (26 de ani). Fundaşul lui Dinamo şi al naţionalei este unul dintre apărătorii de valoare ai Ligii 1. Echipe ca Steaua, CFR Cluj sau Vaslui ar fi atrase de a-i oferi un contract.

George Ţucudean (21 de ani). Urmărit de Ajax şi de alte cluburi din străinătate, Ţucudean progresează într-un ritm accelerat şi scos pe tarabă, ar fi transfer-lovitură pentru rivalele dinamoviştilor. Gică Hagi îl consideră pe Ţucudean în topul atacanţilor din campionatul autohton.

Marius Alexe (22 de ani). Impresarul lui Alexe, Giovanni Becali a exclus ca atacantul să ajungă la un alt club din Liga 1, indiferent de situaţie. Steaua, CFR sau Vaslui l-ar pune cu siguranţă în capul listei de transferuri, dar cel mai probabil drum pentru Alexe va fi către un campionat din străinătate.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (54)
reddogsv
reddogsv  •  06 Decembrie 2012, 13:04

Va jucati cu cuvintele sau nu le intelegeti sensul! Nu poti numi ,,perle'' niste jucatori dintr-un campionat macinat de probleme financiare, couptie, pariui...etc! Perle sunt sut in Spania, Italia, Germania, Brazilia...etc. La noi perla e sinonimul petardei! Echipa cu bani e ridicata in slavi gratuit de catre presa iar cei celor saraci li se inventeaza tot felul de scandaluri, mondenitati si alte marsavii! Bucurati-va de fotbal!

liviuemil
liviuemil  •  05 Decembrie 2012, 23:40

Daca nu avem nevoie de zburatoare, de militieni nici sa nu auzim!!!!

mike.manzotti
mike.manzotti  •  05 Decembrie 2012, 21:15

Tucudean, urmarit de Ajax! =))

Vezi toate comentariile (54)
Comentează