FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA ALBA IULIA

Falub: "Am tras doar cărţi cîştigătoare cu transferurile"

Articol de GSP - Publicat luni, 08 februarie 2010 00:00

Antrenorul formaţiei Unirea Alba Iulia, Adrian Falub, consideră că jucătorii pe care i-a transferat De Sousa, Enzo şi Nemanja Jovanovici, vor avea o contribuţie importantă pentru evoluţia echipei în returul Ligii I.

"Transferurile de jucători reprezintă o adevărat loterie, au existat cazuri în care fotbalişti consacraţi, cu cărţi de vizită impresionante nu au confirmat, dar în cazul celor care au venit deja la Alba Iulia, şi aici mă refer la De Sousa, Enzo şi Jovanovici, cred că am reuşit să tragem cărţile câştigatoare, cum se spune", a spus Falub.

În plus, Alba Iulia vrea să aducă încă trei jucători pentru a evita retrogradarea. "Transferurile au creat concurenţă pe posturi şi mai avem în vedere aducerea a doi, poate trei jucători la echipă. Este vorba despre portarul sârb Kuzmici, de mijlocaşul venezuelean Arocha şi poate de un atacant portughez al cărui nume nu-l pot da publicităţii deocamdata", a spus preşedintele Marian Sarmeş.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  10 Februarie 2010, 21:03

transferurile bune se vad in meciuri oficiale,nu in amicale.sa veden cum va salvati de la retrogradare si atunci vorbim de lozuri castigatoare!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează