FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - CHIAJNA 1-3

Falub preferă jucători ca Milevski sau Obodo: "Nu vreau fotbalişti cuminţi!"

Milevski are 5 goluri și o pasă decisivă în 7 partide de L1. În Cupa Ligii, mai are un gol și un assist
Milevski are 5 goluri și o pasă decisivă în 7 partide de L1. În Cupa Ligii, mai are un gol și un assist

Articol de - Publicat luni, 25 aprilie 2016 00:00

Falub preferă jucători ca Milevski sau Obodo în dauna unora fără viaţă extrasportivă, dar limitaţi fotbalistic.

Succesul important de pe Bega a fost decis de 3 fotbaliști aduși la Concordia în pauza de iarnă. Toți cu CV-uri impresionante pentru Liga 1, dar veniți după perioade mari de inactivitate.

" Milevski, Obodo şi Odibe abia acum au început să îşi intre în ritm, de aceea evoluțiile lor sunt de la meci la meci mai bune. Au mare calitate, sunt personalităţi puternice, însă eu întotdeauna am preferat astfel de jucători în detrimentul celor cuminţi. Chiar dacă sunt greu de gestionat, tactic poţi face multe cu ei şi asta contează.

Oricum, fotbaliştii în general nu sunt sfinţi, aşa e în toată lumea. Pe mine mă interesează prestațiile lor şi până acum nu m-au dezamăgit. Vor juca şi mai bine de acum înainte. Ei au înţeles mai greu despre ce e vorba la Chiajna pentru că nu-i uşor să vii de la un nivel mare, să joci în România, în play-out".

"Milevski nu mai e la prima tinereţe, dar când pune piciorul pe minge e decisiv"
Adrian Falub, antrenor Chiajna

"L-am pus căpitan pe Obodo pentru a-l face să conştientizeze că e important pentru noi. E greu să fii conectat la Concordia când vii de la un nivel înalt, cu banderola l-am conectat la grup"
Adrian Falub, antrenor Chiajna

"Pe Milevski și pe Obodo, de exemplu, i-am atras nu cu salarii mari, că nu e posibil la Chiajna, ci cu bonusuri importante de obiectiv"
Cristian Tănase, președinte Chiajna

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close