FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Se anunță spectacol! Câți fani așteaptă Rapidul la primul meci după revenirea în Liga 1

Rapid - Chindia se joacă pe Arena Națională
Rapid - Chindia se joacă pe Arena Națională

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 iulie 2021 11:50 / Actualizat duminica, 18 iulie 2021 12:00

La primul meci de la revenirea în Liga 1, Rapid așteaptă până la 14.000 de suporteri pe stadion.

În această seară, pe Arena Națională, Rapid va înfrunta Chindia într-un meci contând pentru prima etapă a noului sezon. Finanțatorul alb-vișiniilor, Victor Angelescu, dezvăluie că dimineață numărul biletelor vândute se ridica la 9.000 și spune că așteaptă 13.000, dacă nu 14.000 de admiratori în tribunele celui mai mare stadion al țării.

Câți fani așteaptă Rapidul la primul meci după revenirea în Liga 1

„Până dimineață cred că erau în jur de 9.000, deci probabil vor fi undeva la 13.000-14.000 de suporteri la meci. 6.000-7.000 de bilete vândute, cam atât îți trebuie să asiguri cheltuielile. Ar fi fost mult mai mulți suporteri dacă nu existau aceste restricții. 

După cum știți, am deschis la jumătate, doar primul inel, dar probabil se va epuiza și va trebui să deschidem și celălalt inel”, a declarat Angelescu la emisiunea „DigiSport Matinal”.

Totodată, numărul 1 de la Rapid spune că va exista un sector special dedicat foștilor jucători de la Rapid: „Am făcut un sector dedicat legendelor. Le-am dat tuturor abonamente, cred că vor fi în jur de 50-60 foști rapidiști în acest sector”.

Premieră pentru Rapid la meciul cu Chindia

Giuleștenii vor bifa o premieră, deoarece vor înfrunta Chindia Târgoviște pentru prima oară în istorie într-un meci de Liga 1.

Formația târgovișteană nu este singura echipă din Liga 1 împotriva căreia Rapid nu a disputat niciun meci în prima divizie, în această categorie aflându-se și Academica Clinceni, Sepsi, Voluntari și FCU Craiova.

Alb-vișiniii au dat piept cu celelalte 10 echipe din Liga 1, având un bilanț pozitiv cu 6 dintre acestea: FCSB, Argeș, Mioveni, Farul, Gaz Metan și CFR Cluj.

Citește mai multe știri despre Rapid:

Au ascultat de suporteri! Modificare de ultimă oră la Rapid: „Am luat în considerare ce au spus”

Nu se opresc! Rapid mai transferă un fotbalist: „Se ocupă Daniel Niculae”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
badeadorian
badeadorian  •  18 Iulie 2021, 19:27
Postat de kkkkkk pe 18 Iulie 2021, 16:36

Stai cuminte că nu ești pe stadion sau pe strada sa te iei la bătaie ,Chuck Norris din Giulești . Evoluția ne a făcut pe unii să trecem peste violență, trivialități sa putem sta langa ceilalți suporteri fara sa i agresam .....nu e cazul tau . Pasarea pe limba ei piere : vechi proverb romanesc ! Hai rapid !

Unde vezi tu violenta si dorinta de contact fizic ( sigur nu esti pe gustul meu ) in postarea mea ??? ...Singura posibilitate sa te bat *** este sa jucam sah !!!! .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

22cea
22cea  •  18 Iulie 2021, 17:26

Probabil ca vor fi 6-7 mii .

kkkkkk
kkkkkk  •  18 Iulie 2021, 16:41

Bravo bo$$ !!! Așa bo$$ !!***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează