FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - CSU CRAIOVA

Fanii FCU Craiova se revoltă! Nu vin la derby-ul cu CSU și atacă clubul: „Nu e capabil să organizeze un meci”. Clubul le cere scuze

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 octombrie 2021 17:56 / Actualizat sambata, 02 octombrie 2021 21:45

 Accesul fanilor la meciul FCU Craiova – CSU Craiova (duminică, ora 21:00) provoacă tensiuni în oraș. 

  • FCU Craiova – CSU Craiova se joacă pe 3 octombrie, de la 21:00. Partida va fi liveTEXT și video pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport, Digi Sport și LookSport+.

Cu o zi înaintea meciului, FCU Craiova a pus în vânzare aproximativ 15.000 de bilete, reprezentând 50% din capacitatea arenei, dar echipa lui Adrian Mutu nu va avea parte de sprijinul fanilor din Peluza Sud.

UPDATE 21:10 FCU Craiova le cere scuze fanilor săi

„Suporterii care au achiziționat biletul-pachet până la intrarea în vigoare a noii hotărâri (nr. 76/02.10.2021), dar care nu îndeplinesc condițiile precizate mai sus, își vor putea utiliza biletul-tichet achiziționat la următoarele două partide disputate pe teren propriu, cu suporteri, când legislația va permite accesul fără restricții, pe stadion, tuturor categoriilor de suporteri. 

Ne cerem scuze pentru inconveniență tuturor celor care nu pot participa la acest eveniment și îi asigurăm de prețuirea și respectul nostru”, au scris oltenii pe pagina oficială de Facebook.

Știrea inițială: Peluza Sud nu vine la FCU Craiova – CSU Craiova

La meciul din Bănie vor putea veni doar fanii vaccinați, după ultimele dispoziții anunțate azi de Guvern, astfel că fanii din Peluza Sud, care o susțin pe FCU Craiova, au decis să nu participe la meci.

Suporterii consideră măsurile luate pentru protocolul sanitar sunt abuzive și au criticat clubul FCU Craiova, într-un comunicat emis pe Facebook. 

Un club atât de mare, cu atât de multe performanțe, dar care nu e capabil să organizeze un meci de fotbal. Din păcate, comunicatul dat ieri de club este egal cu 0, la meciul de mâine [...] putând să intre pe stadion doar persoanele vaccinate sau care au trecut prin boală. 

Atenționăm toți suporterii care și-au cumpărat bilete că nu vor putea intra pe stadion dacă nu vor prezenta dovezile celor mai sus menționate, observând cu stupoare cum clubul evită să anunțe acest aspect. 

Peluza Sud, așa cum a anunțat, nu se va prezenta la niciun meci la care este restricționat accesul unor persoane în mod abuziv și discriminatoriu. 

Dat fiind faptul ca terasele din Centrul Vechi impun de asemenea măsuri care interzic accesul unor persoane, mutam locul de întrunire în PĂRCULEȚUL DIN ROVINE, ora 17:00. De aici vom pleca organizat spre ESPLANADA TEATRULUI NAȚIONAL, urmând ca ultima oprire să fie pe ESPLANADA DIN DREPTUL TRIBUNEI 2, loc de unde ne vom încuraja echipa. Invităm toți suporterii Universității Craiova alături de noi! 

Toți în negru și pregătiți de Ziua Judecății! 

Știința suntem noi!

- Comunicat Peluza Sud FCU Craiova

Fanii lui CSU Craiova, „obligați” să cumpere bilet și la meciul următor al lui FCU Craiova

Cei care-și cumpără bilete pentru meciul cu de duminică au avut parte de o surpriză. În prețul tichetului este permis accesul la două partide de acasă ale echipei lui Mititelu: cea cu CSU Craiova și cea cu Gaz Metan (etapa 13).

Astfel, conducerea celor de la FCU Craiova speră să-i determine pe fani să vină în număr mare și la meciul cu Gaz Metan, profitând de rivalitatea cu CSU. Totodată, speră să mai atragă din rândul fanilor indeciși, care vor lua loc la cele două tribune. 

20 de leicostă cel mai ieftin bilet la FCU Craiova – CSU Craiova. Cel mai scump costă 160 de lei

Mutarea poate fi interpretată însă și ca o „aroganță” la adresa fanilor declarați ai lui CS Universitatea, care sunt poftiți, pe banii lor, să vină și la meciul următor al rivalei din oraș. 

Fanii FCU Craiova se revoltă! Nu vin la derby-ul cu CSU și atacă clubul: „Nu e capabil să organizeze un meci”. Clubul le cere scuze
Două meciuri pe un bilet: așa arată tichetul VIP de la FCU Craiova – CSU Craiova

Prețuri bilete la FCU Craiova - CSU Craiova

𝗙𝗼𝘁𝗯𝗮𝗹 𝗖𝗹𝘂𝗯 𝗨𝗻𝗶𝘃𝗲𝗿𝘀𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲𝗮 𝟭𝟵𝟰𝟴 pune în vânzare bilete-pachet pentru următoarele două meciuri cu spectatori, disputate în Complexul Sportiv Craiova. 

Iată care sunt prețurile:

Peluza Sud – 𝟮𝟬 𝗥𝗢𝗡

Tribuna II – 𝟰𝟬 𝗥𝗢𝗡

Tribuna I – 𝟲𝟬 𝗥𝗢𝗡

Tribuna VIP – 𝟭𝟲𝟬 𝗥𝗢𝗡 

Primul meci se va disputa duminică, 3 octombrie, de la ora 21:00, în cadrul etapei cu numărul 11. 

Meciul cu numărul 2 din acest pachet va fi următoarea partidă disputată pe teren propriu, cu spectatori, pe stadionul din Bănie. Vom comunica ulterior detalii cu privire la eventualele modificări survenite în derularea celui de–al doilea meci (schimbarea gazonului/incidența cazurilor de îmbolnăvire cu SARS-COV-2) 

Biletul-pachet pentru cele două meciuri va fi disponibil online, la Magazinul Oficial al clubului, de pe Strada Sfântu Dumitru, nr.1, și la casa de bilete, amplasată în fața Sălii Polivalente. 

𝗙𝗢𝗔𝗥𝗧𝗘 𝗜𝗠𝗣𝗢𝗥𝗧𝗔𝗡𝗧: Se va păstra biletul pentru accesul la ambele meciuri.
- comunicat FCU Craiova

VIDEO Conferința lui Adrian Mutu înaintea duelului cu CSU: „E o confruntare pe care o așteaptă toată Craiova, va fi extrem de încinsă”

Citește și: 

Noile restricții adoptate azi de Guvernul României » Ce se întâmplă cu meciurile de fotbal

Eduard Novak, prima reacție la aflarea noilor restricții adoptate de Guvern: „Există o singură soluție”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (65)
george.br
george.br  •  03 Octombrie 2021, 10:50
Postat de Andrei Cristian Sava pe 03 Octombrie 2021, 08:48

Sanchi... Nu se prezintă fiindcă n-au suporteri, nu pentru că adunătura aia de infractori care își spune galerie ar fi revoltată de măsurile sanitare... Puțină răbdare și o să ne lămurim cu toții cam cât de puțini suporteri mai are de fapt echipa familiei Mititelu care își spune în mod fraudulos Universitatea Craiova. Tic tac ...

Domnu' Tictac... fraudulos este modul in care a ajuns echipa aia facuta la Mogosoaia in fotbalul romanesc, zicandu-si acum "CS U niversitatea Craiova"!

585748779089852
Andrei Cristian Sava  •  03 Octombrie 2021, 08:48

Sanchi... Nu se prezintă fiindcă n-au suporteri, nu pentru că adunătura aia de infractori care își spune galerie ar fi revoltată de măsurile sanitare... Puțină răbdare și o să ne lămurim cu toții cam cât de puțini suporteri mai are de fapt echipa familiei Mititelu care își spune în mod fraudulos Universitatea Craiova. Tic tac ...

165962031120810
Liviu Iuliu Petrila  •  03 Octombrie 2021, 07:44

De unde ideea RON(simbolul leului) Danezii scriu coroana nu simbolul DKK, în Bulgaria leva nu simbolul BGL. Dacă avem moneda noastră leu, de ce scriem altceva?

Vezi toate comentariile (65)
Comentează