FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - SEPSI 0-1

Fanii Rapidului și-au pierdut răbdarea! Au venit în număr redus cu Sepsi și nu-l mai vor pe Bergodi: „Demisia, demisia!”

Articol de , - Publicat luni, 15 aprilie 2024 23:08 / Actualizat luni, 15 aprilie 2024 23:13

Suporterii Rapidului sunt nemulțumiți de evoluțiile din play-off și au venit în număr redus la meciul cu Sepsi, din etapa a 4-a din play-off, pierdut, 0-1.

Intrați cu 4 puncte mai puțin decât FCSB, pe locul 2, rapidiștii au un play-off de coșmar. Nu au avut nicio victorie în play-off până la meciul cu Sepsi și nu a mai putut ține pasul cu rivalele FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova. Iar rezultatele slabe i-au făcut pe fani să nu vină într-un număr la fel de mare ca în precedentele partide.

Cum a fost surprins Dan Șucu imediat după golul marcat de Sepsi » Acționarul majoritar, dezamăgit de echipa lui
RAPID - SEPSI 0-1
Cum a fost surprins Dan Șucu imediat după golul marcat de Sepsi » Acționarul majoritar, dezamăgit de echipa lui

Asistență redusă la Rapid - Sepsi

La meciul cu Sepsi au fost 9.128 de fani. Mult sub media de 13.137 de fani pe meci pe care o avea Rapid, a doua din Superligă. A fost pentru a doua oară în acest sezon când în tribune au fost sub 10.000 de spectatori. Precedentul meci a fost pe 9 decembrie 2023, la 1-2 cu FC Voluntari. La meciul cu ilfovenii au asistat doar 5.934 de fani.

Fanii Rapidului i-au cerut demisia lui Bergodi

A patra înfrângere la rând în play-off le-a pus capac fanilor giuleșteni. Care în minutele de final au început să scandeze împotriva lui Cristiano Bergodi, strigând „Demisia, Demisia”.

Știu că fanii sunt supărați. Nu avem ce face... Noi suntem de zece ori mai supărați decât ei. Încercăm să dăm tot ce putem, dar trebuie să ne pună pe gânduri că nu e de ajuns. Fanii trebuie să vină să încurajeze echipa, să scandeze pentru echipă, că jucătorii se schimbă. Noi, jucătorii suntem responsabili. S-au mai cerut demisii la mai mulți antrenori. Fanii pot striga orice, dar noi suntem principalii vinovați.

- Paul Iacob, fundaș Rapid

VIDEO. Fanii Rapidului au protestat: „Libertate pentru suporteri"

Citește și:

Sepsi, salvată de VAR în meciul cu Rapid! Penalty și eliminare anulate după analiza fazei
SEPSI - RAPID
Sepsi, salvată de VAR în meciul cu Rapid! Penalty și eliminare anulate după analiza fazei
Marius Ștefănescu, mesaj pentru suporterii Rapidului, care l-au înjurat tot meciul
RAPID - SEPSI 0-1
Marius Ștefănescu, mesaj pentru suporterii Rapidului, care l-au înjurat tot meciul

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
rav410wrc
rav410wrc  •  16 Aprilie 2024, 09:03

"Fanii" Rapidului s-au cam evaporat, sa nu zic pulverizat, de pe stadion, forum-uri, GSP etc. Arata a fani de rezultate !? Cand locomotiva marfarului s-a stricat, n-a mai ramas nimeni sa-mpinga trenu'-n depou ... Ce vremuri, cand dinamovistii sufereau si tremurau mai tare pentru Rapid, decat pentru Dinamo !! ;))))

hannah.robinson
hannah.robinson  •  16 Aprilie 2024, 08:13
Postat de luker pe 15 Aprilie 2024, 23:47

Sa il aduceti pe Mutu. ????

Pe Dej ca mai e puțin până pe 8 mai

hannah.robinson
hannah.robinson  •  16 Aprilie 2024, 08:00

Eu cred ca patronii de la noi in frunte cu dioszegi și Mititelu nu pot scăpa de mentalitatea de suporter și e un lucru foarte rău, practic e ca și cum toată viața ai mers cu tramvaiul fără bilet apoi îți iei s Classe cu șofer, încă ai tendința și când te urci în s Classe să nu te prindă controlorul… până și Gg S a stilat urmărind meciurile de acasă și ne ducându-și nevasta pe stadion să vadă un meci cu Sepsi, dacă era o finală de cupa ori un meci cu titlul pe masă înțelegeam….cand ești patron stilat nu te duci pe stadion ca orice suporter… eu aș aștepta să vină lunar directorul sportiv să îmi spună ce rezultate au fost și pe ce loc suntem în clasament… păi prigoană când era patron la rosal ce trebuia să facă?… s-o ia pe Bahmuțeanca și să se ducă pe străzi să vadă cum angajații mătură străzile și încarcă gunoiul în mașini?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează