FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Fanii-acționari de la Dinamo, atac cu talpa la spaniolii veniți la București: „Nu au banii necesari! Se duc cu poza și spun «Am fost la stadion, la Rin. Ne-a plăcut»”

Articol de - Publicat duminica, 09 august 2020 10:47 / Actualizat duminica, 09 august 2020 11:41

Andrei Gerea, fost ministru al Economiei și membru Elite în programul Doar Dinamo București, i-a ironizat pe spaniolii care au venit în România pentru a se interesa de echipa alb-roșie.

Reprezentanții lui Pablo Cortacero, omul care vrea să preia Dinamo de la Ionuț Negoiță, s-au întâlnit pe 17 iulie cu Marcel Vela, ministrul Afacerilor și Internelor, și împreună au vizitat baza lui Dinamo pentru a vorbi despre viitorul stadion.

Fanii-acționari de la Dinamo, atac cu talpa la spaniolii veniți la București: „Nu au banii necesari! Se duc cu poza și spun «Am fost la stadion, la Rin. Ne-a plăcut»”
De la stânga la dreapta: doi reprezentanți spanioli ai lui Cortacero, Dan Cristian Popescu, Marcel Vela, Cornel Țălnar și Dorin Serdean


Gerea a vorbit despre spaniolii care au venit în România și a dat detalii despre sumele virate de aceștia pentru Dinamo.

„Din punctul meu de vedere, nu au banii necesari! Poza aceea le va folosi... Se vor duce în căutare de sume serioase cu poza și vor zice «Uite, avem intenția. Ne-am văzut acolo cu toții, am fost la stadion. Și la Rin. Ne-a plăcut». 

Ei au spus acum câteva luni că vor veni cu 500.000 de euro într-o săptămână. În termenul dat de ei nu au venit cu nicio sumă. Au venit 100.000 de euro, dar cu întârziere. După aceea au mai adus 200.000 de euro, tot cu foarte mare întârziere. Și așa mai departe. Eu sper să fie serioși. Când îi văd le voi spune că nu așa se face treabă. Trebuie să arată seriozitate. Este elementar! 

Orice investitor care poate pune pe masă o sumă serioasă ar fi binevenit Toată lumea s-ar bucura. Toți cei din DDB au spus că ar vrea un investitor serios lângă echipă. Poate chiar să preia și pachetul majoritar”, a declarat Gerea la Pro X.

Dinamo a fost pusă în imposibilitatea de a-și disputa meciurile pe teren și de a se salva jucând. Cei care au încurcat lucrurile, de fapt acum le-au dres. Aduceți-vă aminte de magazionerul infectat, care a testat apoi pozitiv, iar echipa a stat, pe când CFR sau Astra s-au izolat și au jucat. Lui Dinamo nu i s-a permis asta, deși nimeni din echipă nu a avut noul coronavirus. La fel la al doilea val de îmbolnăviri, venit probabil după un contact cu un arbitru bolnav, când toți au stat izolați, inclusiv cei sănătoși
- Andrei Gerea

VIDEO Marcel Vela, ministru de interne: „Îmi pare rău să văd cum se chinuie Dinamo”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Dănuț Lupu: „Dacă se întâmplă asta, Dinamo se poate bate la titlu în următorii doi ani!”

Dezvăluiri despre Bogdan Bălănescu: „A venit la mine roșul ca racul: «Dacă nu fac asta, îmi pierd serviciul»”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (29)
creeperno
creeperno  •  09 August 2020, 22:46

Multumim frf pentru ca ne-ati furat banii din drepturile tv. In votul din iulie s-a votat clar aplicarea sistemului points per game de catre 6 cluburi in caz ca sezonul nu putea fi terminat. Dinamo trebuia sa fie pe pozitia 10 si sa ia banii cuveniti pentru acea pozitie. In ce alta tara o echipa a ramas fara meciuri jucate si a fost lasata pe ultimele locuri. Multumim frf pentru incercarea voastra perfida de-a desfiinta dinamo prin calea financiara.

baietelu
baietelu  •  09 August 2020, 20:27

Multumim FRF pentru ca ne-a salvat de la retrogradare

catalin.fcdb
catalin.fcdb  •  09 August 2020, 17:28
Postat de parpalache pe 09 August 2020, 12:12

Care pesedea tine cu Dinamo,inteleptule de mahala?Ca Dragnea si cu Ponta-nelipsiti din loja lui Becali-cand erau tartorii PSD-ului- il vizitau pe mafiot si la Poarta Alba!Iar finu Pandele...e finu Pandele!Cat despre Robert Negoita-un parlit de primar de la sectorul 3-ala s-a retras din PSD!

Plus ca PSD ne-au facut un mare bine, i-au dat stadionu pe viata lui Nicu Badea si am ratat constructia noului stadion :)))) adevarat cadou PSD-ean !!! Frumos Cadou !!! Daca prostia durea , astia erau amendati zilnic

Vezi toate comentariile (29)
Comentează