FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. EXCLUSIV Ei sunt aleșii fanilor-acționari! Cum ar putea arăta Dinamo în sezonul viitor

Alexandru David și Mircea Rednic ar putea lucra din nou la Dinamo +11   FOTO
Alexandru David și Mircea Rednic ar putea lucra din nou la Dinamo

Articol de - Publicat sambata, 13 iunie 2020 07:20

Suporterii lui Dinamo din programul socios DDB speră ca într-o lună să preia frâiele grupării și și-au fixat targetul: Mircea Rednic - manager general, Alexandru David - președinte. Bogdan Bălănescu rămâne în club doar dacă vrea “Puriul”.

Există viață la Dinamo și cu fotbaliștii trimiși iar acasă, la izolare, până miercuri, când vor efectua un alt test COVID-19. Jucătorii au început de ieri să intre, fizic, în posesia banilor aferenți salariilor pe luna februarie, suporterii din PCH și din programul socios DDB împrumutând clubul cu alți 153.000 de euro, pentru care au obținut deja alte 10% din acțiuni, portofoliul fanilor ajungând acum la 20,06%. Cel puțin o sută de membri se înscriu zilnic, în ultima perioadă, în "haita" suporterilor, care au depășit numărul de 7.000 de membri DDB.

Au refuzat în iarnă

Sprijiniți de microbiști, cu promisiunea că vor veni firme care să o ajute financiar pe Dinamo atunci când vor trece la conducere, fanii și-au conturat un plan pentru a pregăti ediția 2020/2021. Vor să pună în aplicare ideea ce nu le-a reușit la jumătatea acestui sezon: Mircea Rednic - manager general, nu doar simplu antrenor, Alexandru David - președintele clubului. 

"Puriul" a declinat atunci oferta, angajându-se la începutul lui 2020 la Poli Iași, David nu a dorit să revină în „nebunia" de la Dinamo, fiind implicat în proiecte la Primăria Sectorului 3. Dar în această vară, suporterii, mai ales dacă preiau conducerea clubului, vor pistona iar pe această variantă. Mai ales că David îi consiliază și pe cei din programul DDB, el fiind printre cei ce-au susținut acest proiect încă de la înființarea lui.
 

Legături puternice

Rednic va avea puteri sporite, de această dată fără Ionuț Negoiță, cu care s-a contrat la cuțite, ceea ce a dus la ruptura vremelnică fani - club - echipă în vara lui 2019. El va decide ce echipă managerială și administrativă va avea. "Puriul" a fost unul dintre primii susținători puternici ai DDB, el și fiica sa, Luana, fiind membri Elite. Rednic va avea ultimul cuvânt în privința lui Bogdan Bălănescu.

Recomandat ca fiind foarte bun pe acte, actualul director general a fost acuzat vara trecută că l-a trădat pe Rednic și, alături de Negoiță, a decis mazilirea lui. „Când am venit eu la Dinamo, am fost trei în barcă: eu, Bogdan Bălănescu și Alexandru David. Unul a căzut din barcă, pe mine m-au demis și a rămas unul, Bălănescu. Nu mai am încredere în Bogdan!", spunea Rednic astă-vară. 

"Dinamo nu va mai câștiga titlul de campioană până când nu-l va mai cuceri cu mine o dată!"
 Mircea Rednic, în 2007, după ce-a fost înlăturat de la echipă

4 mandatea strâns "Puriul" ca antrenor la Dinamo: 2006-2007, 2008-2009, 2015-2016, 2018-2019

FOTO: Imagini de la amicalul Dinamo - Rapid 

+7 FOTO

VIDEO Coronavirus la Dinamo! Meciurile echipei au fost suspendate de LPF

Citește și:

EXCLUSIV Alt necaz la Dinamo! Ce-i sperie pe spanioli de tergiversează achitarea garanției. Cine rămâne ultima salvare

Cu cine este internat magazionerul lui Dinamo » Va sta 14 zile în carantină indiferent de rezultatul testului de azi

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (32)
valdino
valdino  •  13 Iunie 2020, 14:27
Postat de mir21 pe 13 Iunie 2020, 14:17

Astia fac planuri pe ceva ce nu au, exact ca ***, are o potcoava îi mai trebuie 3, calul si caruta

"Astia" fiind ....jurnalistul ?

mir21
mir21  •  13 Iunie 2020, 14:17

Astia fac planuri pe ceva ce nu au, exact ca ***, are o potcoava îi mai trebuie 3, calul si caruta

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

popescu222
popescu222  •  13 Iunie 2020, 11:09

Ce de-a pareri pro si contra Rednic dupa stirea asta. Ca a facut, ca n-a facut, ca putea face mai mult. Dar pe el l-o fi intrebat cineva daca s-ar mai baga? Oricum, daca el s-ar mai baga, pentru mine e simplu: Rednic are lumini si umbre, ca mine si ca oricare dintre noi. Important e de stabilit mai intai ce conteaza cel mai mult in functia pe care i-ar oferi-o viitorii actionari majoritari. Dupa mine, ar fi (1) capacitatea tactica de a adapta jocul la adversar; (2) autoritatea in fatza jucatorilor; (3) atasamentul fatza de club; (4) priza la suporteri; (5) ‘ochi’ la selectie, aici incluzind si capacitatea de a-si intelege rapid greselile si a nu insista la infinit cu petarde. Una peste alta cred ca e pe plus dupa criteriile astea.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează