FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Bogdan Bălănescu, out de la Dinamo?! Mesajul trimis de fanii-acționari

Bogdan Bălănescu nu mai e dorit de fanii lui Dinamo +22   FOTO
Bogdan Bălănescu nu mai e dorit de fanii lui Dinamo

Articol de - Publicat vineri, 24 iulie 2020 12:44 / Actualizat vineri, 24 iulie 2020 12:57

Bogdan Bălănescu, directorul general al lui Dinamo, se află într-o situație complicată la echipa alb-roșie și pare că are orele numărate în „Ștefan cel Mare”.

Fanii din Peluza Cătălin Hîldan, care au luat 20% din acțiunile clubului prin programul DDB, nu-l mai vor pe Bogdan Bălănescu pe care-l consideră vinovat de situația clubului. „Așteptăm demisia domnului Bălănescu! Urgent!”, a fost mesajul postat de PCH pe contul de Facebook, ca urmare a ultimelor evenimente.

Totul a început de la demiterea lui Mircea Rednic

Războiul fanilor lui Dinamo cu oficialul „câinilor” a început la finalul sezonului 2018-2019, când Bălănescu, împreună cu Ionuț Negoiță, l-a demis pe Mircea Rednic, preferatul fanilor, și aducerea lui Eugen Neagoe. 

Ultima acuzație a suporterilor este legată de „cazul Andrei Vlad”. Aceștia au spus într-un comunicat că Bogdan Bălănescu nu s-a luptat destul pentru ca Dinamo să se califice la „masa verde” în finala Cupei României, în detrimentul lui FCSB.

Și cu ocazia asta s-a mai spulberat un mit «Bălănescu e zeul regulamentelor» Hahahahaaaa! Omul nostru s-a mișcat perfect în pașii de dans la care a fost invitat de FRF. 

Probabil se adeverește zvonul că Bogdan își pregătește un post călduț la Federație. Omul s-a dat de gol la tv când a declarat, înainte de pronunțarea comisiei, că nu crede că va merge la TAS, în caz că vom pierde la Comisie. Dacă Bălănescu avea puțin creier, jucam finala
comunicat PCH

Bălănescu, acuzat de Florin Prunea

Florin Prunea, fost președinte la Dinamo, l-a acuzat în termeni duri pe Bogdan Bălănescu, pe care-l consideră responsabil de cazurile de COVID-19 de la club. 

Așa cum îl cunosc pe care care conduce din vară destinele acestui club, vă spun că nu i-a testat pe toți! Nu i-a testat! E o persoană acolo care, ca să intre în grațiile patronului, a sacrificat totul în interes propriu. Știi cum sunt patronii de azi, mai apleacă urechea când aud «Hai să mai tăiem de acolo! Hai să mai tăiem». 

Ăsta, când a început să dea cu pixul și să taie de acolo și de acolo, a zis «Domnule Negoiță, hai să nu facem teste la toți! Hai să facem doar la ăștia». Să vedem dacă toate persoanele care au stat acolo (n.r. la Săftica) au făcut testele. Eu zic ca nu au făcut testele!

I-am întrebat pe suporteri «Cât îl mai țineți pe ăsta la club? Că v-a nenorocit!». Este principalul răspunzător de situația de la Dinamo”
- Florin Prunea la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport

FOTO. Imagini spectaculoase de la Dinamo - Poli Iași 1-1

VIDEO. Marcel Vela: „Țin cu Dinamo de când eram mic, îmi pare rău să văd cum se chinuie”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Rivalele din Liga 1 vor s-o sacrifice pe Dinamo! Cine pierde și cine câștigă dacă retrogradează „câinii”

Ionuț Negoiță cere terminarea sezonului: „Nu ar fi normal ca Dinamo să retrogradeze!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
creeperno
creeperno  •  24 Iulie 2020, 23:00

Toti banii au ajuns in datoriile clubului, nu in buzunarul lui negoita

e.moti.on
e.moti.on  •  24 Iulie 2020, 20:09
Postat de randoomk pe 24 Iulie 2020, 15:24

vitan barzesti nascuta sa te umilesti. auzi la ei,fanii actionari. mai degraba fanii fraieri care au dat bani unui multimilionar pentru a baga vitanu lbarzesti in liga a 2-a.

ba da ...PROST esti !

zorrozabal
zorrozabal  •  24 Iulie 2020, 20:07

Dragi PCH-isti!Dar nu Prunea era presedinte cand i s-a zis out lui Rednic?Din pacate nu l-au dat afara inainte de pauza de iarna-cand a scos din echipa fotbalistii romani-buni rai cum erau ei-ca sa aduca...33 de refuzati din ligile inferioare din alte tari,toti schiopii si toti refugiatii!Ca a facut triajul ala treaca mearga,dar a imprimat echipei un stil de joc incalcit,de nu s-a dezbarat de el nici acum!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează