FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Fanii bănăţeni acuză strategia patronului: ”Iancu e principalul vinovat de situaţia lui Poli!”

Suporterii lui Poli îl acuză pe Iancu:
Suporterii lui Poli îl acuză pe Iancu: "E principalul vinovat de situaţia lui Poli"

Articol de GSP - Publicat luni, 30 mai 2011 00:00 / Actualizat luni, 30 mai 2011 15:25

Paul Prodan, unul dintre liderii galeriei Timişoarei, dă vina pe patron pentru situaţia în care a ajuns echipa.


- Paul, cum vezi tu, ca suporter al Timişoarei, situaţia în care a ajuns Poli, fiind în pericol să piardă participarea în Europa din cauza licenţei?
- Deocamdată nu ştiu toate detaliile acestei situaţii. Circulă tot felul de zvonuri, nu ştim nimic concret, aşteptăm ziua de mîine pentru a şti exact ce se va întîmpla. În Timişoara se aude că Benfica şi fosta echipă a lui Magera au depus documente la UEFA pentru a-şi cere drepturile financiare pentru transferuruile făcute de Poli, de aceea sîntem în situaţia în care sîntem. Singura şansă ar fi să plătim restanţele financiare acum, în ultima clipă, altfel...

- După scandalul palmaresului cu Zambon, acum situaţia cu licenţa. De ce doar Timişoarei i se întîmplă astfel de lucruri?
- Pentru că Poli nu are influenţa altor echipe din România. S-a scris că Steaua are datorii de 11 milioane de euro la bugetul de stat. Dinamo vreo 9, că Rapid nu a plătit nici acum suma cuvenită Corvinului Hunedoara pentru transferul lui Lobonţ, dar toate aceste echipe nu au păţit nimic niciodată!

- Crezi că şi Marian Iancu are o vină pentru această situaţie?
- Dacă mă întrebi pe mine, eu spun că e principalul vinovat! El a atras clubul în scandaluri inutile, de care Poli nu avea nevoie. Cred că o parte dintre antipatiile pe care el şi le-a atras de-a lungul timpului de la oameni importanţi din fotbal se răsfrîng acum asupra noastră! El e omul cel mai important din club, deciziile el le ia, nu au alţii forţa de a-l influenţa!

- Ar fi o soluţie plecarea lui Iancu de la Timişoara?
- Nu cer asta, pentru că au mai fost asemenea discuţii în oraş şi chiar dacă sînt oameni potenţi financiar, nu ştiu cîţi dintre ei şi-ar risca banii pentru a investi la echipă.

- Ce veţi face voi, suporterii, dacă Poli nu va juca în Europa şi s-ar putea să fie retrogradată?
- Un lucru e clar: vom susţine echipa în orice condiţii şi în Liga a III-a, şi oriunde va fi.

- E posibil ca mulţi jucători să plece în aceste condiţii!
- Să plece dacă asta îşi doresc. Cine vrea să rămînă aici cu inima va rămîne, cine nu, la revedere! Să nu uite însă că la Timişoara au avut cele mai bune condiţii, salariile cele mai mari şi tot nu au cîştigat campionatul.

Poli Timişoara nu a primit licenţa din partea UEFA din cauza unei divizări, lucru interzis de forul european. Gigi Becali în urmă cu aproximativ două luni: "Noi am scăpat de o contracandidată, de Poli Timişoara, pentru că nu va lua licenţa. Sută la sută am scăpat de Poli. Puteţi să o consideraţi pe Poli Timişoara că nu va lua licenţa de la Federaţie şi că va retrograda".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (64)
policar
policar  •  03 Iunie 2011, 01:38

Prodana asta ori e beat ori e idi.ot pai Iancu a dat cele mai mari salarii, a creat cele maibune conditii de performanta, a castigat palmaresul vandut de timisoreni de renume, a investit enorm si totusi el e vinovat; vine prodana si baga 40 mil euro si se rezolva problema, mare e gradina ta Doamne!!!!!!!!

eldiablo9
eldiablo9  •  01 Iunie 2011, 11:45

Cate echipe au datorii cu milioanele si nici acuma nu au fost retrogradate pacat de Poli si Bistrita care au numa 100.000 euro bistriteni si ii retrogradeaza

eldiablo9
eldiablo9  •  01 Iunie 2011, 11:42

Nu mi se pare normal sa retrogradeze Poli si Bistrita aceasta este o dovada de cea mai mare prostie este mare pacat de aceste 2 echipe dar numa in romania se poate intampla asa ceva

Vezi toate comentariile (64)
Comentează