FOTBAL  »  Superliga  »  FCM TG MUREŞ - STEAUA

Fanii către Lăcătuş: "Marius dă mîna cu Boloni că te schimbă!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 noiembrie 2010 00:00

Marius Lăcătuş împreună cu jucătorii, alături de Mihai Stoica au ajuns la stadionul Trans-Sil.Noul manager general al Stelei a glumit mai mereu cu George Galamaz, iar spectatorii prezenţi deja în tribunele stadionului au sărit pe garduri pentru a face poze jucătorilor stelişti şi pentru a lua autografe.

Marius Lăcătuş a fost ultimul care a coborît din autocar şi care şi-a luat bagajul. Unul dintre suporterii a ţipat la tehnicianul Stelei să se pregătească să-şi dea demisia de la Steaua. "Marius dă mîna cu Boloni că te schimbă!", a fost mesajul fanului la care Lăcătuş a preferat să nu reacţioneze.


Acelaşi lucru s-a întîmpat de ieri de la sosirea steliştilor la Tg. Mureş pînă cînd aceştia au plecat sprea stadion. Sute de fani au stat non-stop în faţa hotelului unde steliştii au fost cazaţi pentru a se fotografia cu aceştia.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
mihaimarcel
mihaimarcel  •  20 Noiembrie 2010, 14:59

nu cred ca vom cistiga nici astazi nu avem cum cu jocul haotic din prima repriza.cred ca se vrea plecarea lui laca si din partea jucatorilor pt ca ei nu vor sa joace pur si simplu.

bobbypintilie
bobbypintilie  •  20 Noiembrie 2010, 13:41

Boloni a fost idolul meu din Marea Echipa a Stelei! L-as vrea din tot sufletul antrenor la Steaua mai ales ca e un specialist in materie de performanta!...dar parca nici Lacatus nu merita asta!...Steaua a fost,este si va fi casa lui Lacatus,dragostea vietii lui si mai ales el este Simbolul Stelei!...din pacate as vrea sa spun ca unii dintre jucatori joaca doar pt ei(nu pt Steaua sau Lacatus) dar nu este deloc asa...ei pur si simplu nu au valoare!!!

pipitahiguain
pipitahiguain  •  20 Noiembrie 2010, 13:39

prostii,nu vine boloni niciodata la o echipa din romania

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close