FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Fanii Craiovei i-au găsit deja o poreclă lui Dan Nistor: „Sper ca tot stadionul să strige așa”

Articol de GSP - Publicat luni, 06 ianuarie 2020 12:49

Dan Nistor (31 de ani), prezentat oficial de CS Universitatea Craiova azi, a făcut deja primele declarații de devotament față de suporterii oltenilor, care i-au găsit și o poreclă cu care să-l alinte pe mijlocaș. 

„Am primit deja o poreclă, da? «Ceapă»? E foarte bună! Eu sper ca de la primul meci tot stadionul să strige «Ceapă, Ceapă!». Pot să-mi zică și ceapă, și praz, și șuncă, oricum”, a glumit Nistor, în timpul conferinței de presă de azi. 

„Vreau să le promit solemn fanilor Craiovei că mă vor iubi. Transferul meu e o lovitură bună pentru Universitatea Craiova.  

Craiova are un stadion nou, are niște suporteri minunați și sper să facem o treabă foarte bună aici. Le promit fanilor că nu-i voi dezamăgi. E o echipă imensă, cu tradiție, sper să facem lucruri minunate împreună”, a mai spus Nistor, în timpul conferinței de presă în care a fost prezentat.  

  • Sursă foto: Facebook Craiova

„Mănâncă ceapă și taci din gură!”

În noiembrie, după duelul Craiova - Dinamo 4-1, Nistor a fost contrat de un suporter oltean în timpul interviurilor de la final.  

„Nistore, nu mai minți”, i-a strigat un fan lui Dan Nistor în timpul interviurilor de după meci. Nistor a luat foc și l-a pus la punct imediat: „Mănâncă ceapă și taci din gură”. 

Vezi și: 

VIDEO Dan Nistor, declarații TARI la prezentarea oficială: „Le promit solemn fanilor Craiovei că mă vor iubi!” + „Vreau să spun niște lucruri despre Dinamo”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
ray51
ray51  •  08 Ianuarie 2020, 10:48

Cand ai un mingicar ai si un dribling in plus; cand ai doi mingicari ai 2 driblinguri in plus; cand ai trei mingicari... s.a.m.d. Era nevoie si de o pasa lunga, precisa. Sa speram ca Nistor va mai putea sa-si arate talentul.

creeperno999
creeperno999  •  06 Ianuarie 2020, 23:32

Sper sa joci ca la cfr :))))

magic4ever
magic4ever  •  06 Ianuarie 2020, 18:25

Ce repede se schimba unii in *** pentru niste bani in plus...e foame de bani Nistor?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close