FOTBAL  »  Superliga  »  STADION DINAMO

Fanii dinamoviști au primit o veste URIAȘĂ din partea lui Nicolae Badea!

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 mai 2017 19:05

Nicolae Badea, fostul acționar al echipei din "Ștefan cel Mare", a declarat că s-a înțeles cu cei de la Clubul Sportiv Dinamo în privința modernizării stadionului Dinamo. 

"Noi am convenit cu CS Dinamo să scoatem din contractul de asociere activul care trebuie transferat la CNI, respectiv stadionul Dinamo, cu tot ceea ce reprezintă el, tribune, teren, căi de acces.

Așadar, suntem de acord cu propunerea CS Dinamo. Am discutat-o cu ei și suntem în etapa de a semna un act adițional, astfel încat actul să fie transferat fără sarcini la Compania Naționala de Investiții.

Propunerea de modernizare a stadionului este evident generată și de nevoia de a îndeplini condițiile stabilite de către UEFA pentru Campionatul European. Este deja oficial că Ministerul de Interne a trimis și Corpul de Control ca să se vadă condițiile în care a fost semnat contractul atunci, în 2000 și, ulterior, în 2002.

Chiar nu văd niciun fel de problemă, atât timp cât am convenit ca acest activ să fie scos din obiectul asocierii, în așa fel încât să fie transferat", a declarat Nicolae Badea, conform TV Digi Sport.

CUM S-A AJUNS AICI

În 2002, Guvernul Adrian Năstase emitea o Hotărâre de Guvern prin care facilita transferul stadionului Dinamo de la Ministerul de Interne la societatea lui Nicolae Badea, CS FC Dinamo. Practic, Badea primea dreptul de folosinţă pe durată nedeterminată a unei mari părţi din Complexul Sportiv Dinamo printr-un contract de asociere cu CS Dinamo.

În acest contract, administrator era chiar societatea lui CS FC Dinamo. Practic, Badea a primit dreptul de folosinţă a arenei pe viaţă, iar fără acceptul său, stadionul Dinamo nu poate fi reconstruit şi modernizat. Până aici, lucrurile sunt clare. Apoi, variantele celor două tabere diferă.

În 2012 s-ar fi întocmit un act adiţional între CS Dinamo şi CS FC Dinamo în care se preciza că acel contract din 2002 putea fi anulat în următoarele situaţii:

  • dacă societatea lui Badea intră în faliment
  • dacă societatea lui Badea nu desfăşoară timp de un an activităţi care să aducă profit, CS Dinamo având cotă parte din acesta, dar nu mai mai puţin de 7.000 de euro pe lună, deşi în contractul iniţial se stipulau doar 2.000 de euro pe lună.
  • dacă societatea lui Badea înregistrează restanţe mai mari de 3 luni la plata utilităţilor 

Citește și: Verdictul lui Carmen Dan » Ministrul de Interne îi forțează mâna lui Badea: "Să renunțe la tot ce are, ca să facem stadionul"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (59)
khal_37
khal_37  •  11 Mai 2017, 07:21

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danut1971
danut1971  •  11 Mai 2017, 00:51

felicitari

fangigi
fangigi  •  10 Mai 2017, 22:34
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Va da gigi iar niste veste albe!:)))

Vezi toate comentariile (59)
Comentează
Close