FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Fanii dinamovişti s-au săturat de problema stadionului şi ies la atac: "Toţi acţionarii au urmărit doar să se îmbogăţească. Să se pună de acord, să renunţe la orgolii!"

FOTO: ALEX NICODIM
FOTO: ALEX NICODIM

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 mai 2017 21:34

Una dintre vocile influente din galeria dinamovistă, Mihnea Ionescu, a vorbit despre situația complicată a stadionului Dinamo, care întârzie să fie modernizat. 

"Mi se pare că domnul Badea încearcă să meargă în prelungiri, iar aceste prelungiri vor fi defavorabile clubului Dinamo.

Toţi acţionarii lui Dinamo au vrut să se îmbogăţească şi să îşi facă imagine. Nimeni nu a vrut performanţe pe plan european pentru club.

Când a apărut pista pe stadionul Dinamo, mi-am zis «Gata, mă, s-a terminat cu noi». Vrem să se pună de acord oamenii ăstia, să renunţe la orgolii", a declarat Mihnea Ionescu, la Radio Sport Total FM.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
749200628533249
Sandu Viorel  •  25 Mai 2017, 10:20

DOAR *** PUTEA LUA STADIONUL GRATIS .......RUSINE BADEA !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sdoru
sdoru  •  25 Mai 2017, 10:11

Badea nu este decat un securist care a facut bani pe spinarea statului roman si care se crede mare om de afaceri!!! ACESTE SPECIMENE DE TIP BADEA, AU DUS ROMANIA IN HAOSUL ECONOMIC DE ACUM!!!!!!

aureliano08
aureliano08  •  25 Mai 2017, 08:26
Postat de manutd.steaua pe 25 Mai 2017, 07:51

Bai cersetorilor,puneti mana si va construiti stadion,nu mai cersiti de la stat!aveti paton,sa faca stadion! NU CONSTRUIRII UNUI STADION IN GROAPA

Cati patroni din Romania si-au facut singuri stadion?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează