FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - STEAUA, AZI, 21:00, GSP.RO, A1, DIGI 1, DOLCE 1, LOOK

Fanii fac scandal înainte de Pandurii - Steaua: "Să vă fie rușine!"

Articol de , - Publicat sambata, 18 iulie 2015 00:00

Oficialii gorjeni au decis să joace toate meciurile din acest sezon la Severin, chiar dacă primele partide le puteau disputa chiar şi la Tîrgu-Jiu, lucru care i-a enervat pe fani.

"Se făcea un efort mult prea mare dacă decideam să jucăm cîteva etape la Tg. Jiu, apoi să ne mutăm la Severin. Trebuia să fie făcute investiţii serioase în ambele arene şi nu era deloc rentabil. Într-adevăr, încă nu a început demolarea stadionului nostru pentru că există o contestaţie a unei firme, iar pînă la desemnarea unui nou cîştigător mai durează cîteva luni. Dar stadionul nu a mai fost omologat pentru meciurile din Liga 1 de cei de la LPF, pentru că noi nu am cerut asta", spun cei din cadrul echipei.

"Să vă fie ruşine!"

Deranjaţi de această decizie, fanii i-au luat la rost pe oficiali pentru că au decis ca meciul cu Steaua să se joace la Severin. "Nu era mai logic să jucăm acasă la noi, să vină tot oraşul la acest joc cu Steaua? Aşa, la Severin o să vină doar o parte din fanii din oraș. Vă bateţi joc de suporteri!" a fost postarea unui suporter pe pagina de facebook a clubului gorjean. Altul a reacționat: "Autoritățile nu sînt în stare nici măcar să demoleze ce a construit Ceaușescu".

Ieri, în prima zi de vînzare a biletelor pentru meciul cu Steaua s-au dat aproximativ 8.000 de tichete. Preţurile sînt cuprinse între 5 lei la peluze şi 20 de lei la tribuna zero.

"Cele două firme care se vor ocupa de demolare și construcție se vor organiza bine și într-o perioadă cît mai scurtă astfel încît lucrurile să se miște repede. Nu pot estima cînd se vor termina exact lucrările, termenul de execuție este de 18 luni"
Florin Cîrciumaru, primar Tg. Jiu

"Sper să fie stadionul plin. Jucăm la Severin, știu că avem suporteri acolo, contează că va veni și Steaua. Vor fi mulți spectatori și asta face bine fotbalului"
Edward Iordănescu, antrenor Pandurii

20.054 de locurieste capacitatea stadionului din Severin, faţă de doar 9.200 de locuri cît are stadionul "Tudor Vladimirescu" din Tg. Jiu

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
khal_37
khal_37  •  18 Iulie 2015, 12:56
Postat de satyricon pe 18 Iulie 2015, 12:03

Troll dinamopist, ce poti sa-i ceri? IQ-ul tinde spre 0, bunul simț nu a existat niciodată, in rest mitocănie cât cuprinde!

Uita ca aseara csu le-a ,,donat'' cele trei pucte ca sa nu ajunga dupa trei etape pe ultimul loc. Asa procedeaza echipele conduse din umbra de mafia psd...se ajuta intre ele.

cainerrosu
cainerrosu  •  18 Iulie 2015, 12:36

Uite am stat linga " generalul cashcheta " la meciul de aseara( DINAMO 1-0 clona-olteana ) si am uita sa l intreb cine cistiga diseara !

satyricon
satyricon  •  18 Iulie 2015, 12:03
Postat de mama.is.here pe 18 Iulie 2015, 10:10

las' ca nu au ce sa vada, oricum se stie ca punctele luate la timisoara ajung la fcsb...o victorie la 2 goluri si gata, sunt pe primul loc, logic, nu?

Troll dinamopist, ce poti sa-i ceri? IQ-ul tinde spre 0, bunul simț nu a existat niciodată, in rest mitocănie cât cuprinde!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează