FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Fanii FCSB și-au pierdut răbdarea: „Îl vrem pe Reghecampf înapoi!” » Amenințări pentru MM Stoica și jucători: „Dacă nu luăm titlul să își ia gentuța și să plece! Vai de soarta lor”

Articol de GSP - Publicat marti, 20 octombrie 2020 13:39 / Actualizat marti, 20 octombrie 2020 14:01

Fanii lui FCSB îl așteaptă înapoi pe Laurențiu Reghecampf (45 de ani), după ce acesta a plecat de la Al Wasl. Aceștia spun că nu acceptă ca echipa să nu câștige campionatul.

Gheorghe Mustață, liderul galeriei roș-albastre, a dezvăluit că vorbește cu Reghecampf și că fanii îl cer din nou la club. În plus, a avut un mesaj categoric pentru jucători și pentru cei din conducere.

„Reghe e președinte de onoare al Asociației noastre. Mi-aș dori din inimă să vină. Simt că la club sunt mânuțele lui. Dar să nu ne grăbim. Eu voi avea o discuție cu el, când vine acasă, după ce își rezolvă problemele acolo.

Eu am comunicat cu el prin mesaje, dar nu am un răspuns clar. Eu vorbesc eu, suntem prieteni și mereu îi dădeam mesaje cu «Hai acasă!». El râdea. Acolo avea un contract mare, pe foarte mulți bani. Acum îl lăsăm și pe el să respire, dar dacă ceva nu merge acolo... Important e ca echipa să meargă bine. Noi ni-l dorim pe Reghe, fără discuție! Acum e Toni Petrea, echipa merge. Nu așa cum vrem, dar merge! Când Reghe va aunge în România, prima lui echipa va fi Steaua! E primul lui obiectiv! Nici nu vreau să gândesc la altceva. Mă voi duce cu fanii după el dacă nu va fi așa. Noi sperăm să fie alături de echipă”, a declarat Mustață la Radio Sport 1.

Când se va da drumul la fani pe stadion, vom merge și vom susține echipa. Dar până într-un anumit punct. Am spus și repet «Obiectivul numărul 1 e campionatul! Dacă nu, la final, fiecare să își ia gentuța și să lase echipa în pace!». Sub nicio formă nu acceptăm ratarea titlului! Noi nu acceptăm dacă nu luăm campionatul. Dacă nu câștigăm, fiecare să o ia pe drumul pe care a venit! Nu există cale de întoarcere! Dacă se comite vreo greșeală, e problemă mare! Nici nu vrem să auzim de altceva! Vorbesc în numele suporterilor. Nu ne dorim decât campionatul și Cupa! Vai de soarta lor dacă nu iau campionatul! Va fi greu și urât
- Gheorghe Mustață

„Să-l ferească Dumnezeu pe Mihai Stoica să fim vocali”

Liderul galeriei FCSB a vorbit și despre Mihai Stoica, care a revenit ca manager general la echipa roș-albastră, și a avut și un mesaj pentru acesta.

„MM cu treaba lui, noi cu treaba noastră. Noi răspundem pentru ce facem, ei pentru ce fac. Pe noi ne interesează să meargă echipa bine și să aibă cine să-i apere pe jucători. Dacă merge prost echipa, să-și asume. Să-și ia traista și să se ducă! Oricine ar fi, MM Stoica, Argăseală... Nu contează! Dacă merge echipa bine e OK! Dacă ai clacat, la final îți iei gentuța și te-ai dus!

E foarte bine că MM Stoica apără clubul, dar e subțire cu apăratul! Când vezi că cineva comentează pe Naum, pune mână pe telefon! Și ar trebui foarte multă comunicare cu suporterii! Văd că noi nu prea suntem băgați în seamă! Să-l ferească Dumnezeu să ne vadă vocali! Să pună mâna și să apere clubul cum trebuie și să comunica mai mult cu suporterii. Un mesaj aruncat pe Facebook e mai greoi”, a mai adăugat Mustață.

VIDEO Toni Petrea: „Sunt mulțumit de jocul echipei, știam că o să fie un meci dificil”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Fotbaliștii de la FCSB, luați la rost de Gică Popescu: „Lipsa de performanță ar trebui să îi doară!” + Ce spune despre posibila revenire a lui Reghecampf

MM Stoica s-a enervat în direct! S-a certat cu Ion Crăciunescu: „Îmi dai tu lecții? Ai mania persecuției?” vs. „Hai să nu fim ironici!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
suporterucv
suporterucv  •  22 Octombrie 2020, 18:24

Campionatul il va castiga tot CFR sau Craiova (de data asta) ! Mai mari sanse tot CFR le are insa, datorita lotului si antrenorului.

ray51
ray51  •  22 Octombrie 2020, 09:18

Hi, ha, ho! Mustata&Co trag 'presul' unora si-l intind lui Reghe. O manifestare nesocotita si trogloditica. Userista, de piateta Victoriei. Am mai vazut din astea.

110146613198286
Gabi Simon  •  20 Octombrie 2020, 22:05

Atita timp cit sotia lui investeste banii la Sibiu acesta nu are cum sa preia o alta echipa din tara,doar daca se duce unde e Ana lui fiind banii lor in joc. Dar asa talalai cum sunt unii care nu gindesc nu ai ce sa le ceri. Si in sezonul acesta FCSB, va spun foarte sigur ca nu au nici o sansa la titlu,acolo sunt angrenate Craiova care chiar a inceput foarte bine sezonul si au cele mai bune conditii fata de toti competitorii,,un antrebor destul de bun ,si un finantator care isi vede de treaba lui si are grija de tot ce se intimpla la club,stati bine si judecati nu o luati asa ca vai de mine ,suntem FCSB si trebuie sa facem noi legea ,va spun ca pt sezonul asta titlul e acuntat de olteni sau de CFR care si acolo Dan Petrescu stie ce are de facut.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează