FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA ALBA IULIA - GLORIA BISTRIŢA 1-2

Fanii i-au cerut demisia lui Adrian Falub! Soarta sa va fi decisă luni, în cadrul unei şedinţe a Consiliului de Administraţie

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 februarie 2010 00:00

La finalul partidei pierdute de Unirea Alba Iulia în faţa Gloriei Bistriţa, 1-2, fanii prezenţi la stadion i-au cerut demisia tehnicianului gazdelor, Adrian Falub. Acesta a declarat în cadrul conferinţei de presă de după meci că va face o analiză a partidei şi va decide dacă va continua sau nu la Alba Iulia.

"Nu e un lucru plăcut pentru un antrenor să îi fie cerută demisia, dar nu vreau să vorbesc prea multe acum despre ce se va întîmpla acum, la cald. Vom face o analiză şi voi lua o decizie", a spus Falub la finalul partidei cu Gloria Bistriţa.

Consiliul de Administraţie al formaţiei Unirea Alba Iulia se va întruni luni pentru a decide soarta lui Adrian Falub.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
 •  27 Februarie 2010, 11:43

CE SA MAI ZICEM SA PLECE FALUB SI NU MAI STIU CE VOI NU VEDETI K NU NE LASA CANCERUL FOTBALULUI ROMANESC padureanu SA RAMANEM IN LIGA 1 MECIUL TREBUIA TELEVIZAT DAR A INTERVENIT CANBCERUL SA NU IL TELEVIZEZE PT SA NE POATA FURA UITATIVA LA ACEASTA POZA SI POZITIA ACESTUI OM I KOVACS CUM A INCHIS OCHI LA UN PENALTI PT UNIREA LA SCORUL DE 1-0 ASTA E SUNTEM PREA MICI LAS K JUCAM DE LA ORA 11 DIN TOAMNA POATE ACOLO NU DERANJAM PE NIMENI FORTZA UNIREA M*U*I*E padureanu

 •  27 Februarie 2010, 02:02

sunt atatia antrenori talentati care stau de pomana si ar veni la unirea pt jumatate din salariul acestu rebut. este incredibil cum iasa echipa dupa pauza de la cabine parca ii leaga de picioare. ce sa ma vorbim ca mentine in teren niste "petarde" chiar dak are pe banca jucatori cat de cat acceptabili. falub te rugam frumos ia-l pe dalbea si pe radoi de mana si duceti-va ... unde speri sa ne duci mai jos de atat? ce vrei?

 •  26 Februarie 2010, 22:41

nu va fie frica falub are experienta la retrogradare

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close