FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

În sfârșit, consens! Fanii lui Dinamo îi laudă pe finanțatorii spanioli: „Avem încredere!”

Fanii-acționari de la Dinamo din DDB  au lăudat ultimele decizii ale conducerii spaniole
Fanii-acționari de la Dinamo din DDB au lăudat ultimele decizii ale conducerii spaniole

Articol de GSP - Publicat luni, 17 august 2020 19:18 / Actualizat marti, 18 august 2020 09:42

Fanii lui Dinamo din Peluza „Cătălin Hîldan” au salutat ultimele decizii luate de finanțatorii spanioli de la Dinamo.

Într-un final, suporterii dinamoviști și spaniolii care au cumpărat pachetul majoritar de acțiuni al clubului de la Ionuț Negoiță par a se afla pe aceeași lungime de undă. Prin intermediul unei postări publicate pe pagina de Facebook a Peluzei, suporterii au salutat următoarele decizii:

  1. „Vom juca meciurile de acasă pe Arena Națională. Ne-am dorit acest lucru. Când se vor ridica restricțiile, vom arata ce înseamnă prezența câinilor pe un stadion fără pistă”;
  2. „S-a reînființat echipa a doua a lui Dinamo. Cele mai bune rezultate le-am avut atunci când aveam și echipa a doua, unde tinerii se puteau căli în meciuri tari”
  3. „Confirmarea lui Gigi Mulțescu. Dincolo de valoarea lui nea Gigi ca antrenor, gestul acesta reprezintă o recunoaștere a meritelor sale în salvarea de la retrogradare și în restabilirea atmosferei din vestiar. Să nu uităm că Gigi Mulțescu a acceptat să preia Dinamo într-o situație în care niciun antrenor nu ar fi venit”.

Suntem convinși că pe aceeași linie a veștilor bune vor veni în curând și știrile despre transferuri importante de jucători. Nea Gigi ne-a salvat cu ce a avut la dispoziție, dar acum țintim performanța. Avem răbdare și încredere. Suntem convinși că și conducerea clubului numără la fel ca și noi zilele puține care au mai rămas până la startul campionatului - comunicat Peluza Cătălin Hîldan - Dinamo

Match Preview Dinamo - Hermannstadt: tot ce trebuie să știi

Mai multe știri despre Dinamo:

Avertismentul unei legende de la Dinamo: „O să plângem după Negoiță” + Mulțescu și Țălnar, batjocoriți: „Au 400 de ani!”

Se întețește războiul Dinu - Negoiță! „A dus Dinamo la morgă”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
fibra
fibra  •  18 August 2020, 08:16

Programati neaparat meciuri tari in Liga 3 (daca s-o disputa) pentru a se cali Dinamo B.

1618241801598332
Catalin Tutuman  •  17 August 2020, 23:54

***...***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno
creeperno  •  17 August 2020, 22:55

Aveti incredere ca au venit oameni profesionisti. E paradis fara negoita

Vezi toate comentariile (24)
Comentează