FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 3-2

Fanii lui Dinamo pun presiune pe șefii spanioli după înfrângerea cu FCSB! Pe cine vor în conducere: „Suntem călcați în picioare, avem nevoie de el!”

Radu Petrescu e atacat de fanii lui Dinamo // FOTO: Raed Krishan +38   FOTO
Radu Petrescu e atacat de fanii lui Dinamo // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 octombrie 2020 09:33 / Actualizat duminica, 04 octombrie 2020 13:15

Dinamo a pierdut derby-ul cu FCSB, 2-3, după un penalty dictat de arbitrul Radu Petrescu, pe care suporterii și jucătorii îl contestă vehement.

La finalul partidei de pe Arena Națională, fanii-acționari de la Dinamo au venit cu o propunere inedită de pagina de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan. Aceștia vor ca fostul arbitru Ion Crăciunescu să fie cooptat de șefii spanioli în conducerea clubului și susțin că el poate apăra clubul împotriva greșelilor de arbitraj.

„Il vreți pe Ion Crăciunescu la Dinamo? Intră pe grupul PCH Oficial și votează! Un profesionist capabil să apere Dinamo în fața mizeriilor din arbitraj. După 6 etape s-au adunat 7 greșeli grave de arbitraj împotriva lui Dinamo. Suntem călcați în picioare la fiecare meci și nu avem pe nimeni care să ne ia apărarea, care să se lupte pentru dreptate!

Ion Crăciunescu și-a demonstrat imparțialitatea în intervențiile sale din ultima vreme. Este un profesionist care poate ajuta Dinamo.  Pe lângă conducerea spaniolă pe care o susținem, avem nevoie și de cineva care cunoaște fotbalul de la noi”, a fost mesajul PCH după înfrângerea cu FCSB.

L-a criticat pe Radu Petrescu

Ion Crăciunescu este membru în programul DDB, iar după meciul de sâmbătă seară l-a criticat pe arbitrul Radu Petrescu,  mai ales faza penalty-ului și eliminarea lui Isma Lopez, după duelul cu Dennis Man.

„Vă pot spune ceva care să aibă sens. Radu Petrescu nu trebuia delegat, ci unul dintre primii trei arbitri FIFA. Dubla decizie a fost o catastrofă pe tot ansamblul ei pentru că nu a fost nici fault și, implicit, nu puteai să dai nici cartonaș roșu. El (n.r- Isma Lopez) se afla în spatele adversarului și a jucat mingea regulamentar. A dat în minge și după aceea s-a produs contactul. Dacă e în dispută pentru minge, regulamentul spune că nu se dă roșu. Nu știu ce a judecat el, că nu văd niciun fel de rațiune, de logică.”, a declarat Ion Crăciunescu, potrivit digisport.ro

VIDEO Ion Crăciunescu: „Vassaras președinte la CCA? O astfel de rușine n-a existat în Europa! Poate prin țările africane"

FOTO. Cele mai tari imagini din FCSB - Dinamo 3-2

+34 FOTO

Citește mai multe știri despre FCSB - Dinamo:

Fostul președinte al lui Dinamo, acuzații grave la adresa lui Radu Petrescu: „S-a întâmplat ceva la pauză sau se întâmplase ceva dinainte! O decizie grosolan greșită!”

Mihai Stoica, reacție în mijlocul nopții după Derby: „Cea mai tare victorie din viața mea” » Ce zice despre penalty-ul controversat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
elgabri
elgabri  •  04 Octombrie 2020, 21:15

Trebuie neaparat introduse testele antibranza la toti arbitrii de Liga 1

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  04 Octombrie 2020, 14:01

VAR neaparat FRF dar mafiotii conduc la noi ...cei cu mica ciupeala !

bruta_din_popesti_leordeni
bruta_din_popesti_leordeni  •  04 Octombrie 2020, 13:18

Cum sa-l pui pe Craciunescu sef la Dinamo cand el detesta Dinamo? Cand Dinamo infrunta Steaua (adevarata Steaua, nu clona fc fcsb popesti leordeni) Craciunescu facea praf meciurile din ura lui viscerala fata de Dinamo. Acum ca sta de mult timp pe tusa si o fi flamand omul, se cere la Dinamo, *** ca sunt bani acolo. Ar fi cea mai mare greseala ca acest individ *** sa ajunga la Dinamo. Asta ar demonstra ca Dinamo e condusa de Borcea si de fratii Becali, a caror angajat a fost ani de zile *** Craciunescu. Plus ca clona fc fcsb popesti leordeni te fura si daca ai 5 ca si Craciunescu, nu degeaba ciobanul infractor si angajeaza arbitri aflati la final de contract.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează