FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Fanii lui Dinamo se revoltă din cauza situației stadionului! Ce au decis să facă

Articol de GSP - Publicat joi, 01 iunie 2017 09:55

Fanii echipei Dinamo s-au săturat de situația complicată a stadionului din "Ștefan cel Mare", care ar trebuie să fie modernizat pentru EURO 2020.

Suporterii amenință că vor face demersurile legale pentru a organiza un miting, fiind dezamăgiți de tergiversările legate de luarea unei decizii clare privind modernizarea stadionului în cadrul programului UEFA 2020.

Fanii dialoghează pe rețelele de socializare și vor să știe dacă decizia ar avea sprijinul "ultrașilor", pentru ca mișcarea să poată avea și succes.

CS Dinamo vrea rezilierea contractului de asociere cu ACS FC Dinamo, fiecare societate fiind pe poziție de forță și acuzându-se de datorii de 1,5 milioane de lei.

În prezent, între CS Dinamo și Nicoale Badea există un contract prin care lui Badea i s-a cesionat stadionul, iar dacă acest contract nu va fi anulat, stadionul nu poate fi modernizat.

Stadionul Dinamo face parte din cele 4 arene din București care trebuiau să fie modernizate prin programul de reabilitare în cadrul proiectului EURO 2020, alături de Ghencea, Giulești și Arcul de Triumf.

CUM S-A AJUNS AICI

În 2002, Guvernul Adrian Năstase emitea o Hotărâre de Guvern prin care a facilitat transferul stadionului Dinamo de la Ministerul de Interne la societatea lui Nicolae Badea, CS FC Dinamo. Practic, Badea primea dreptul de folosinţă pe durată nedeterminată a unei mari părţi din Complexul Sportiv Dinamo printr-un contract de asociere cu CS Dinamo.

În acest contract, administrator era chiar societatea lui CS FC Dinamo. Practic, Badea a primit dreptul de folosinţă a arenei pe viaţă, iar fără acceptul său, stadionul Dinamo nu poate fi reconstruit şi modernizat.

Până aici, lucrurile sunt clare. Apoi variantele celor două tabere se despart. În 2012 s-ar fi întocmit un act adiţional între CS Dinamo şi CS FC Dinamo în care se preciza că acel contract din 2002 putea fi anulat în următoarele situaţii:

  • dacă societatea lui Badea intră în faliment
  • dacă societatea lui Badea nu desfăşoară timp de un an activităţi care să aducă profit, CS Dinamo având cotă parte din acesta, dar nu mai mai puţin de 7.000 de euro pe lună, deşi în contractul iniţial se stipulau doar 2.000 de euro pe lună.
  • dacă societatea lui Badea înregistrează restanţe mai mari de 3 luni la plata utilităţilor

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
609724402513657
Emanuel Alexandru  •  01 Iunie 2017, 21:37

va obositi degeaba .... este un conflict intre MAI si ... MAI ... n-are cine sa castige .. din societatea a carui presedinte este BAdea sunt foaarte multi politicieni care vor tine cu dintii... Badita nu e decat o mascota pusa in fata si care face ce i se spune ... ce *** nu intelegeti .. acest stadion nu se va face ..si gata ...aceeeasi stire de fiecare data .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  01 Iunie 2017, 18:28
Postat de poli_4_ever pe 01 Iunie 2017, 14:11

La munca, nu la intins mana! Cersetorii astia chiar intrec orice masura cu milogeala lor. Nu le ajunge ca au iesit din insolventa furand statul si creditorii, acum vor stadion gratis cu bani din bugetul national, din impozitele platite din romanii din intreaga tara, desi ei sunt club privat, nu de stat. Militienii ar trebui sa mearga la patronul lor Negoita si la Badea si sa le ceara lor stadion, nu statului roman.

*** ***, ai *** ***, ***, Steaua si Rapid cum vor beneficia de stadioane noi ??? ele nu sunt cluburi private ?? creier de gaina !!! Iar insolventa in romania e legala, nu a facut Dinamo nmk, nu a dat ea legea, plangete la parlament de legea insolventei prostu planetei !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  01 Iunie 2017, 18:24
Postat de steaua1986forever pe 01 Iunie 2017, 11:26

Iar o să faca o pista fără stadion abonatii la ciorba de la Rin. Micii au devenit cam scumpi. Oare si acum se vor prezenta cu cearsafuri mâzgălite in holul hotelului? Sa nu le incurce saracii cu alea cu Ponta si Oprea...

*** !!! Hai ca e bine, si-asa veti avea stadion propriu, vor veni toate *** de toate varstele :))))))))))))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează