FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR

VIDEO + FOTO Fanii lui Dinamo, show pe străzi înaintea meciului cu CFR Cluj! Foc de artificii impresionant

Fanii lui Dinamo au creat un spectacol pirotehnic deosebit înaintea partidei cu CFR Cluj, din runda cu numărul 14 a Ligii 1.
Fanii lui Dinamo au creat un spectacol pirotehnic deosebit înaintea partidei cu CFR Cluj, din runda cu numărul 14 a Ligii 1.

Articol de - Publicat joi, 17 decembrie 2020 19:17 / Actualizat joi, 17 decembrie 2020 20:58

Fanii lui Dinamo au creat un spectacol pirotehnic deosebit înaintea partidei cu CFR Cluj, din runda cu numărul 14 a Ligii 1.

Dinamo trăiește în această perioadă doar datorită fanilor. Pe lângă banii cu care susțin echipa, cea mai recentă investiție fiind în valoare de 1.000.000 de lei, suporterii mențin viu și spiritul ultras. 

Dinamo - CFR Cluj, „aprins” de fanii „câinilor”

Ultrașii lui Dinamo s-au răspândit pe aproape 2 km în jurul arenei din Ștefan cel Mare. Au driblat vigilența jandarmilor, organizând un foc de artificii în cartierul Tei, „casa” unei brigăzi importante din PCH. 

Suporterii s-au îndreptat apoi spre stadion, într-un număr important, aproximativ 200. Pe drum au aprins torțe și au creat o atmosferă specială. S-au reunit la porțile stadionului, unde le-au transmis ultimele încurajări elevilor lui „Jerry” Gane, înaintea disputei cu CFR Cluj. 

VIDEO. Autocarul lui Dinamo, întâmpinat de fani

Citește și alte știri despre Dinamo - CFR Cluj: 

Veste senzațională pentru Dinamo! Suma de 1.000.000 de lei va fi virată în conturile clubului

Ultimul meci al lui Dinamo din 2020 se joacă la Călărași » De ce s-a luat această decizie

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
197862267916041
Preoteasa Constantin  •  17 Decembrie 2020, 23:10

At-i ajuns *** fotbalului romanesc ! Ce at-i fost si ce at-i ajuns FRF va salvat si acum incearca dar se pare ca datoriile imense ii opreste pe toti ! Aceasta echipa de caini *** trebuia falimentata de mult !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1_0_1_0
1_0_1_0  •  17 Decembrie 2020, 23:00

Șampanie au destupat băieții? Dar pe drumul de întoarcere cum s-au manifestat?

creeperno
creeperno  •  17 Decembrie 2020, 22:39

Faceti show dar faceti pentru voi, nu pentru programul lui bucurica

Vezi toate comentariile (8)
Comentează