FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Fanii lui Dinamo și-au ales conducătorul! Pe cine trimite PCH în conducerea lui Dinamo + primele declarații

Articol de GSP - Publicat luni, 21 mai 2018 14:00

Membrii Peluzei Cătălin Hîldan au susținut azi o conferință de presă în care au prezentat programul "DDB", prin care vor să devină acționari ai clubului Dinamo.

Printre numele din conducerea Asociației Peluza Cătălin Hîldan se numără Marius Niculae, Claudiu Vaișcoivici, Mihai Dedu, realizator TV, și Cristi Hîldan, fratele lui Cătălin Hîldan, care va fi și președintele Asociației.

"Vrem să ajutăm Dinamo. Vrem să ne implicăm concret. Dinamo are nevoie de ajutorul suporterilor. Lucrăm de doi ani la acest proiect. Este un proiect pilot în România și sperăm să aibă succes. Ne propunem construirea stadionului. Trebuie un stadion nou. Vrem să facem o celulă de criză și vom bate la ușa celor care iau decizii până ne dau afară probabil. Asta ne e menirea. Vom fi insistenți. 

Vrem să mișcăm lucrurile. Ne voi ține de capul celor care decid asta. Vrem să dezvoltăm comunitatea suporterilor dinamoviști. Cel mai important este aducerea fanilor la meci.

Îmi doresc implicarea suporterilor în stabilirea strategiei clubului. Eu voi face legătura între suporteri și conducere, prin locul în Consiliul de Administrație. Va fi un proiect transparent. Decât să stăm pe margine, mai bine ajutăm din interior.

Nu am vorbit cu Cornel Dinu. El înseamnă foarte mult pentru Dinamo, oricând este așteptat să vină lângă noi. Avem cu toții de învățat de la el. Când va fi gata stadionul, va purta numele lui Cornel Dinu. Asta ne dorim. Nu am avut niciun contact cu Ionuț Negoiță. Sunt convins că se poate discuta cu el. Noi intrăm în Consiliul de Administrație, dar acum nu suntem majoritari. Dar cu timpul vrem să luăm mai multe acțiuni și vom avea un cuvânt mai greu de spus", a declarat Cristi Hîldan la conferința de presă.

"Pe 29 mai, la Opera Naționala București, va fi un spectacol dedicat acestui proiect. Va fi lansarea proiectului" Mihai Dedu

Citește și: Citește și: FOTO EXCLUSIV Asociația PCH, acuzată de uz de fals de ONG-ul care vrea să preia Dinamo de la Negoiță: "E lipsit de orice noimă ce au făcut"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
adicn
adicn  •  22 Mai 2018, 13:27
Postat de 1prezescu pe 21 Mai 2018, 18:35

Voi vorbiti de morala>mergeti in secuime si luati lectie de moralitate si civilizatie.Va ajung maine-poimiine in urma si la puncte.Ati demonstrat si in Sfantu Gheorghe,cei care ati fost acolo, ca sinteti huligani si scandalagii...dupa voi potopul dar rezultate tot nu aveti !!

Mai taie mă´din coada la vulpe, că se împiedică de ea! Sunteți ultimii care ar trebuii să vorbiți de moralitate, ultimi!!!! Vă cunosc prea bine, de 5 ani îs printre voi... Din câte nații am cunoscut, și prin câte țări am umblat(și nu-s puține), cei mai șovini îs ungurii.

vasy86le
vasy86le  •  22 Mai 2018, 09:12

Nu imi place deloc ce se intampla, daca ne distrugem intre noi, victima o sa fie Dinamo. Membrii PCH, ar trebui sa se intalneasca cu cei ai asociatiei Dinamovisti pentru DInamo si sa colaboreze, pana la urma si PCH si ADPD spun ca vor sa ajute Dinamo, daca vrei sa ajuti, accepti parteneriate cu altii ca vor acelasi lucru, daca nu, inseamna ca ai un alt interes.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  21 Mai 2018, 22:28

Imi aduc si acum aminte cum ani de zile la protv erau comentarii partizane la meciurile Steaua-Dinamo ale acestui mihai dedu pentru "o anumita echipa". Bineinteles, toti de pe aici spuneau ca e "impartial" ba chiar mai mult, ca e "stelist". Probabil ca tot stelist e si acum, infiltrat in pch sa ii distrugra din interior, nu?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close