FOTBAL  »  Superliga  »  INEDIT

FOTO Tribune pline cu oameni de zăpadă alb-roșii, la un meci din Liga 1: „Hai, la muncă!”

FOTO - Facebook/Sepsi OSK szurkolók hivatalos oldala-Suporteri-Fans page
FOTO - Facebook/Sepsi OSK szurkolók hivatalos oldala-Suporteri-Fans page

Articol de - Publicat joi, 21 ianuarie 2021 18:32 / Actualizat joi, 21 ianuarie 2021 21:13

Suporterii nu au acces în tribune la meciurile din Liga 1, dar fanii lui Sepsi OSK Sfântu Gheorghe au găsit o metodă inedită prin care să își arate sprijinul. 

Pentru meciul de sâmbătă, cu Astra Giurgiu, fanii covăsneni au hotărât să-și arate susținerea într-un mod inedit. Au profitat de zăpada căzută în ultimele zile și de frigul care persistă la Sfântu Gheorghe și au făcut mai mulți oameni de zăpadă în tribună, pe care i-au echipat corespunzător, cu fulare ale lui Sepsi.

Sepsi - Astra, cu oameni de zăpada în tribune

„În situația actuală, chiar dacă nu putem fi fizic în peluze, putem demonstra că suntem alături de echipă. Haideți să umplem stadionul cu oameni de zăpadă! Suporterii echipei Sepsi OSK roagă pe toată lumea, ca în cursul zilelor de joi și vineri, oricine poate să se ducă la stadion și să construiască om de zăpadă, pe care să îl așeze pe scaunele stadionului.

Sperăm că material o să fie berechet, nu contează dacă omul de zăpadă este mare sau mic, slăbuț sau plin, numai să fie OM DE ZĂPADĂ. IMPORTANT, omul de zăpadă trebuie să poartă o eșarfă sau panglică, orice în culorile roșu și alb. Aceste creații se pot amplasa oriunde în tribune în afara sectorului principal. Hai la muncă! Noi o să fim acolo!”, au scris suporterii covăsneni pe pagina lor de Facebook.

VIDEO. Bogdan Mitrea, reporter GSP în cantonamentul lui Sepsi! Unul dintre colegi i-a picat drept „victimă”

Citește și alte știri despre Sepsi Sf. Gheorghe:

EXCLUSIV Candidată la play-off-ul Ligii 1, devastată de COVID-19 » Probleme de lot înaintea partidei din etapa următoare

EXCLUSIV Noutăți despre accidentarea lui Florin Ștefan: cât ar putea lipsi fundașul lui Sepsi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează