FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Fanii lui "U" vor să îi organizeze un meci de retragere lui Cristi Pojar » "Sînt onorat şi emoţionat"

Cristi Pojar
Cristi Pojar

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 septembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 11 septembrie 2011 16:03

Suporterii clujeni vor ca actualul secund al lui Dan Petrescu să îmbrace pentru ultima dată tricoul "şepcilor roşii" la inaugurarea Cluj Arena


Primul meci de fotbal pe Cluj Arena va avea loc pe 11 octombrie: amicalul "U" Cluj - Kuban Krasnodar. Partida ar putea reprezenta şi meciul de retragere din tricoul Universităţii pentru Cristi Pojar. Iniţiativa le aparţine fanilor formaţiei clujene şi a fost formulată pe site-ul www.ucluj.ro.

Simpatizanţii "şepcilor roşii" nu au uitat că actualul secund al lui Dan Petrescu a evoluat în cariera de jucător numai pentru "U". "Sînt foarte emoţionat. Nu-mi vine să cred că după 14 ani de cînd mi-am încheiat cariera de jucător şi după 8 ani de cînd sînt plecat din Cluj, suporterii îşi aduc aminte de mine, cu atît mai mult cu cît marea lor majoritate erau copii cînd evoluam eu la Universitatea! N-am cuvinte şi nu pot decît să le mulţumesc pentru ataşamentul lor", a spus Pojar.

Modest, secundul ruşilor de la Kuban nu vrea să fie singurul căruia clubul universitar să-i organizeze un meci de retragere. "Cine mă cunoaşte ştie că nu-mi place să ies în prim-plan. Ca şi mine sînt mulţi foşti jucători care ar merita un meci de retragere. U are multe simboluri, Remus Cîmpeanu, Dobrotă, Neamţu, Tim Cîmpeanu, Neluţu Sabău, Iaşko, Muzsnay, Meszaros sînt doar cîteva dintre ele. Probabil, fanii s-au gîndit la mine fiindcă am rămas fidel echipei. Dacă mi se face mie un meci de retragere trebuie să se ţină cont de toate fostele glorii ale acestui club!", a menţionat Pojar.

"Iniţiativa suporterilor este excelentă. Trebuie să vedem cum poate fi pusă în aplicare. O să luăm legătura şi cu Cristi şi vom stabili în scurt timp toate detaliile"
Cosmin Irimieş, director executiv "U" Cluj

194 de meciuri a adunat Pojar în tricoul Universităţii în perioada 1984-1998


Se va întoarce la "U"
Cristi Pojar nu a ascuns faptul că îşi doreşte să revină pe viitor la Universitatea în conducerea tehnică sau administrativă a clubului. "După ce mi-am încheiat cariera de jucător spuneam că vreau să ies la pensie de la U indiferent din ce funcţie. Am rămas antrenor o perioadă, după care mi s-a încheiat contractul, iar conducerea de atunci nu l-a mai prelungit. Am fost nevoit să plec, dar mă voi întoarce cîndva la echipa mea de suflet", a punctat Pojar.

Trică vrea să bată Universitatea
Eugen Trică (Concordia Chiajna) s-a legitimat în această săptămînă şi ar putea juca azi împotriva Universităţii. Trică nu a uitat de rivalitatea dintre "U" şi CFR. "Primul titlu din istoria lui CFR l-am cîştigat chiar pe terenul lui U. Respect Universitatea, e o echipă cu tradiţie în România. Dar, în comparaţie cu CFR, mai are de recuperat. CFR a cîştigat 7 trofee, cei de acolo sînt peste multe echipe din Liga 1. Poate, în viitor, Universitatea va echilibra duelul cu CFR", a spus mijlocaşul de 35 de ani.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
double07
double07  •  02 Octombrie 2011, 14:17

frumos!

ligax
ligax  •  11 Septembrie 2011, 16:54

O idee foarte buna! Succes!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează