FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CSU CRAIOVA, SÂMBĂTĂ, 20:30 DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

Fanii promit show la Dinamo - CSU Craiova! Dinamoviștii și oltenii iau cu asalt Arena Națională și vor să facă spectacol în tribune

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 februarie 2017 16:43

Dinamo și CSU Craiova se vor duela sâmbătă, de la 20:30, într-un meci care se anunță extrem de incins.

Partida se va juca pe Arena Națională, iar fanii celor două echipe promit să facă o atmosferă incediară. Suporterii lui Dinamo vor să vină în număr cât mai mare și se organizează astfel încât să vină din cât mai multe orașe.

"Câinii" pregătesc o coregrafie spectaculoasă, pentru a repeta pentru meciul cu Steaua, de miercuri.

De partea cealaltă, și craiovenii vor să facă o atmosferă spectaculoasă. Aproximativ 5.000 de fani ai celor de la CSU Craiova vor să vină la meci, iar cei de la Dinamo le-au transmis că pot veni cât de mulți vor, neavând o limită de bilete.

Și oltenii vor să facă o atmosferă incediară și au promis că vor veni în număr mare, cu torțe și bannere. 

  • Dinamo - CSU Craiova se joacă sâmbătă, de la 20:30. Meciul va fi în direct pe TV Dolce Sport, TV Digi Sport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO. Va fi a șasea întâlnire directă între cele două echipe, după două victorii oltene, două egaluri și un succes al "câinilor". 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  22 Februarie 2017, 18:18

va fi spectacol in tribune. dupa multa vreme, Dinamo va avea un rival la galerie. caci, din pacate, celebrele tifoserii ale lupilor, sepcilor, banatenilor, si mai ales ale giulestinei si cimitirului ghencea, nu mai exista, nu mai au vizibilitate. astra ? viitorul ? chiajna ? voluntari ? recas ? sa fim seriosi, ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

grandetorito
grandetorito  •  22 Februarie 2017, 18:11
Postat de Vladi Vladimir pe 22 Februarie 2017, 17:39

Macar atat..ca pe teren se stie ca se termina X

Pt CSU

aius
aius  •  22 Februarie 2017, 17:39

E bine!E corect!Sa vedem spectacol, si in teren!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează