FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - OŢELUL 0-0

Fanii Rapidului îl desfiinţează pe brazilianul Cassio: "Petardă, panaramă, un leşinat!"

Articol de - Publicat duminica, 08 august 2010 00:00

Cassio Barbosa a reuşit după numai două partide ca titular să ajungă la cuţite cu propriii suporteri. Atacantul sud-american a fost cel mai înjurat om de pe teren în partida cu Oţelul Galaţi (0-0).

"«Vamă», de unde l-aţi mai pescuit şi pe ăsta?! Aleargă de parcă are două remorci după el! În două meciuri n-a reuşit nici măcar un şut pe poartă!", şi-au strigat nemulţumirea ultraşii de la tribuna 0 în timpul jocului cu moldovenii.

Criticile la adresa fotbalistului transferat în această vară de la Leiria au continuat şi după terminarea întîlnirii. Pe www.rapidisti.ro, fanii îl fac praf pe Cassio şi îl roagă pe Marius Şumudică să-l lase pe banca de rezerve la derby-ul cu Dinamo, etapa viitoare. "Cassio ăsta o să dea maximum două goluri tot sezonul. E un leşinat, o petardă, o panaramă de fotbalist! Joao Paulo Pinto şi Djalovici erau Messi şi Cristiano Ronaldo pe lîngă el. :) Să intre Sburlea din primul minut cu Dinamo!", au postat pe site susţinătorii alb-vişinii.

Vîrful de 26 de ani adus ajuns în Grant contra sumei de 700.000 de euro are un singur gol pentru rapidişti, marcat în amicalul cu FC Snagov (6-0), de la mijlocul lunii iulie.

4 este nota dată de suporteri lui Cassio pentru evoluţia lui cu Oţelul

"Ăştia sînt jucătorii pe care-i avem, cu ei mergem înainte! Cassio, Sburlea şi Răduţă trebuie să-şi facă datoria de atacanţi şi să înceapă să marcheze"
Marius Şumudică, antrenor Rapid

"Înainte de a semna cu noi, Cassio venea după o pauză totală de două luni, în care nu s-a antrenat deloc. Are şi cîteva kilograme în plus"
Oficial rapidist

"Adevăratul Rapid, în etapa a 7-a!"
Şefii din Giuleşti preconizează că echipa va atinge forma maximă peste patru runde. "Rapid trebuie să construiască în continuare, să se sudeze. N-am mai reuşit un joc la fel de bun ca în primele două etape pentru că ne-am relaxat puţin, băieţii nu s-au mai putut monta. În etapa a şaptea, la meciul de acasă, cu CFR, veţi vedea un Rapid foarte aproape de ce vrem noi", a explicat Dinu Vamă la sport.ro.

Le "înţeapă" pe Steaua şi CFR
"Principalul" Marius Şumudică nu se teme de arbitraj la meciul din Ştefan cel Mare şi a ţinut să trimită săgeţi înspre două dintre rivale. "Rapid joacă aşa cum poate. Nu aşteptăm mila nimănui, nu profităm de greşelile arbitrilor, o fac alte echipe care sînt pe primul loc", a spus Şumi, referindu-se la Steaua şi CFR Cluj, două formaţii care au beneficiat de decizii ale arbitrilor în acest debut de sezon. "Rapidul nu e ajutată de nimeni, doar de public. Noi ne vom mobiliza şi vom face un joc bun la Dinamo, deocamdată sîntem neînvinşi", a mai spus  Şumi.

>> Şumudică: "E bine că nu luăm gol, dar mai avem de lucrat la faza ofensivă, avem probleme. Trebuie să începem să ne construim ocazii, să nu fim periculoşi doar din centrări".
>> Spre finalul partidei cu Oţelul, un pahar de plastic a zburat înspre Dorinel Munteanu, însă "proiectilul" nu l-a atins pe antrenorul gălăţean. Munti nu are amintiri prea plăcute din Giuleşti. Pe vremea cînd o antrena pe Steaua, el a fost scuipat de oameni de la tribuna 0.
>> Marius Stan, preşedinte Oţelul: "Ne aşteptam să-i prindem relaxaţi pe rapidişti. E bun şi-un punct, dar e păcat că nu i-am bătut, ne-a lipsit mai mult tupeu".
>> Herea şi compania au primit două zile libere din partea staff-ului tehnic, urmînd să-şi reia de luni antrenamentele.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
kosmo1986
kosmo1986  •  10 August 2010, 15:28

niste magari de ziaristi care scriu numai tampenii! auzi la ei, cica ultrasii de la tribuna 0! eu am fost la tribuna 0 si nu la injurat nimeni pe cassio. plus ca a fost aplaudat in momentul schimbarii.

florinch
florinch  •  10 August 2010, 08:28

VREI SA CASTIGI 75-100$ PE SAPTAMANA LUCRAND LA CALCULATOR?TRIMITE UN E-MAIL LA CU TEXTUL "LUCRU ACASA" LA ADRESA: [email protected] SI VEI AFLA CUM.

cismasuciprian
cismasuciprian  •  08 August 2010, 20:01

se va acomoda el mai...ce vreti in 2 meciuri sa faca istorie?........mai daty va n plmmmm de prostii........

Vezi toate comentariile (15)
Comentează