FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Fanii Stelei au grăbit plata datoriei către FCM Bacău: "S-ar fi luat de mine dacă nu făceam asta"

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 martie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 29 martie 2013 18:54

Patronul Stelei a recunoscut că a plătit datoria către FCM Bacău pentru că i-a fost teama ca nu cumva echipa să aibă de suferit. Gigi Becali a declarat că ar fi fost aproape şi de un nou conflict cu fanii, lucru pe care nu îl doreşte.

"Dacă s-ar fi întîmplat ceva s-ar fi luat suporterii de mine. Păi, nu e vorba de Becali aici, e vorba de Steaua. Trebuia să plătesc. M-ar fi luat fanii cu "Băi Becali, tu ce faci?".

Nu avem nevoie de astfel de discuţii. Recunosc că mi-a fost frică. Nu am vrut să risc nici 0,01%. În România nu se recunosc hotărîrile de la TAS. Mircea Sandu trebuie să modifice regulamentul FRF", a spus Gigi Becali la televiziunea sportro.

 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (40)
bogdanc77
bogdanc77  •  30 Martie 2013, 12:54

fanii 5telei au grabit o grebla........fanii 5telei nu reprezinta nimic pentru jiji. Pentru jiji reprezinta cele 30 de milioane din linga!!!!!

varanga53
varanga53  •  30 Martie 2013, 12:04

Pai , nu e vorba de STEAUA aici , ci de tine , cioban cretyn ! De manaria facuta intre doi nemernici si pentru care cel mai prost a trebuit sa plateasca !

stelist1986
stelist1986  •  30 Martie 2013, 10:36

A platit pentru fani ca altfel murea cu ei de gat. Becali e cel mai inteligent om din Univers. Si cand il are sfatuitor pe Mititelul sunt inbatabili. Daca-si punea mintea, Becali ii demola pe aia de UEFA cu TAS-sul lor cu tot, le dadea in cap cu regulamentele si legile ca el a fost europarlamentar si stie cum merg lucrurile. Becali daca vrea isi face TAS-ul lui in Piepera. N-a zis ca face stadion , ca face hotel, baza sportiva pentru echipa? Asta e mai tare si decat Chuck Norris si decat Lala Band.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează