FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Fanii Stelei către Lăcă: "De ce îţi baţi joc de Rada?"

Articol de - Publicat duminica, 02 martie 2008 00:00

Pentru prima dată, Lăcătuş e tras la răspundere de fani.

Site-urile gsp.ro şi stelisti.ro au fost luate cu asalt ieri de suporterii din Ghencea, care l-au pus la zid pe Lăcătuş pentru faptul că l-a scos iar din lot pe Rada

"Lăcătuş, de ce îţi baţi joc într-un hal fără de hal de un jucător care a fost trup şi suflet alături de Steaua în tur, atunci cînd aveam mare nevoie de un fundaş?" a fost fraza cel mai des întîlnită în sutele de comentariile postate ieri pe gsp.ro şi pe stelisti.ro.

Motivul? Decizia lui Lăcătuş de a-l scoate din lot pe Rada pentru meciul cu CFR, informaţie publicată ieri în premieră de gsp. Hotărîrea antrenorului nu le-a picat bine suporterilor, care au trimis săgeţi spre "Fiară".

Este pentru a doua oară consecutiv cînd Rada rămîne în afara celor 18 jucători, după ce şi în etapa trecută s-a întîmplat la fel. Ba mai mult, el nici n-a fost luat în avionul cu care Steaua s-a deplasat la Iaşi. Acum, tehnicianul a decis să mizeze pe un cuplu de fundaşi centrali format din Goian şi Rădoi, iar pe banca de rezerve va sta unul dintre Ghionea şi Eugen Baciu.

Rada s-a antrenat aseară alături de colegi, însă n-a rămas în cantonament pentru derby. Fundaşului de 25 de ani i s-a recomandat să joace vineri la echipa a doua a roş-albaştrilor, dar a refuzat să evolueze în Liga a III-a.

Printre cei mai buni stelişti ai toamnei
- a jucat 28 de meciuri, în toate competiţiile, fiind al doilea cel mai folosit fotbalist, după Dică (29)
- a jucat ca titular toate cele 10 meciuri disputate de Steaua în Liga Campionilor
- a avut o medie a notelor Gsp de 6,14, cu care s-a clasat pe locul 5 între stelişti, după Zapata (6,64), Nicoliţă (6,43), Dică (6,27) şi Goian (6,20)
- după monitorizările firmei italiene DSP a ieşit în "11"-le ideal al Ligii I după primele 19 etape

90 % dintre cele peste 300 de mesaje postate de suporterii Stelei pe gsp.ro şi stelisti.ro au fost pro-Rada şi l-au atacat pe Lăcătuş

De ce Rada pe lista neagră
Fundaşul venit de la Rapid în vara trecută e singurul din lot care are parte de un tratament total diferit faţă de cel din tur. Care ar fi cauzele pentru care el nu se mai află în graţii în Ghencea?

1. Plăteşte conflictul cu Dică?
În finalul turului, Rada a avut un conflict violent cu Dică, după terminarea meciului Steaua - Bistriţa 1-0. Cei doi au fost la un pas de bătaie, iar incidentul n-a fost trecut uşor cu vederea de piteştean, care nu i-a iertat lui Rada înjurăturile referitoare la familia sa. Cum Dică este un veteran în lot, iar copilul său a fost botezat de cel mai influent jucător al Stelei, Mirel Rădoi, scoaterea lui Rada din lot ar putea avea legătură şi cu conflictul său cu Dicanio.

2. Nu-l mai vrea Becali
Mesajul lui Gigi Becali în pauza dintre tur şi retur a fost clar: Rada trebuie vîndut! De altfel, patronul l-a pus la zid pe Rada încă din mandatul lui Hagi, considerîndu-l un fotbalist care n-are valoare de Steaua.

3. E sub ceilalţi fundaşi
Argumentul lui Lăcătuş a fost că are în acest moment alte variante mai bune pentru postul de fundaş central. Goian, Rădoi, Ghionea şi Baciu sînt ceilalţi stoperi ai Stelei. Primul a fost om de bază în tur, perioadă în care Mirel şi Ghionea au stat pe margine din cauza unor accidentări, iar Baciu a fost mai mereu rezervă.

Citește și:

„Am fost amenințată cu bătaia, ABUZATĂ și DOPATĂ fără să știu!” » O medaliată la Mondiale face acuzații ȘOCANTE pentru GSP: „Am fost idioată, sunt cel mai curat sportiv din România”
Altele
„Am fost amenințată cu bătaia, ABUZATĂ și DOPATĂ fără să știu!” » O medaliată la Mondiale face acuzații ȘOCANTE pentru GSP: „Am fost idioată, sunt cel mai curat sportiv din România”
Gică Hagi, mutări neașteptate la Farul! » Au retrogradat din Superliga, dar „Regele” vrea să-i aducă la echipă
Superliga
Gică Hagi, mutări neașteptate la Farul! » Au retrogradat din Superliga, dar „Regele” vrea să-i aducă la echipă
„Îmi vine să urlu” » Antrenorul român care s-a enervat pe Gigi Becali: „E o insultă, plătește o fată care să-i danseze”
Superliga
„Îmi vine să urlu” » Antrenorul român care s-a enervat pe Gigi Becali: „E o insultă, plătește o fată care să-i danseze”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (230)
 •  22 Septembrie 2008, 00:49

l-am urat mult timp pe rada pt intrarea care a avut-o la radoi pe cand juca la rapid,dar trebuie sa recunoastem toti ca e pese baciu cu 3 clase si doamne fereste sa avem accidentarile din vremea olaroiu ca va trebui sa joace si rada si atunci sa vezi daca nu-i iasa jocu la baiat ca nu mai scapa de cioban,vezi cazul lovin care vrand nevrand tre sa joace ca tot timpul cad 1-2 de pe postul lui.forza steaua

 •  11 Septembrie 2008, 10:16

rada merita lotul de 18 asta e clar cred ca nu este iubit de cineva de, nu intra deloc

 •  11 Septembrie 2008, 09:33

sunt stelist 100%,dar laca NU ARE fata de antrenor!!!! are jukatori buni si din acest motiv are si rezultate! in acest moment steaua are un jukator bun dar refuzat tot timpul de laca,RADA! este mult mai bun dekat ghionea,acest fundas numit sorin ghionea,umflat de presa si de lingai care stau pe langa lacatus,alearga,dar parka alearga in maini! FORTZA STEAUA!!!! DUTE LACA SI LASA-NE!!!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (230)
Comentează