FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Fanii sunt de partea lui Becali » Schimbare radicală față de finalul sezonului trecut

FOTO: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor
FOTO: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 05 iulie 2018 13:55

Fanii celor de la FCSB susțin ultimele decizii strategice luate de Gigi Becali, arătându-și încrederea și față de Nicolae Dică.

Gigi Becali a avut de ales între două variante în vara aceasta: să îl demită pe  Nicolae Dică, cel care a ratat titlul într-un sezon în care  FCSB pornea ca favorită certă, sau să îl păstreze pe antrenor și să-l scape pe acesta de fotbaliștii capricioși din lot, Budescu, Alibec și Găman. 

Patronul vicecampioanei României a ales să îi dea credit antrenorului și nu fotbaliștilor cu personalitate din vestiar.

Microbiștii au fost întrebați pe GSP.ro ce părere au despre strategia aleasă de Becali, iar 68 la sută dintre cei 41.973 de votanți ai sondajului aprobă măsura luată de finanțatorul roș-albaștrilor.

sondaj bigi becali

Suporterii steliști și-au schimbat radical punctul de vedere. După pierderea titlului în fața celor de la CFR Cluj, la cald, rezultatele arătau total diferit: 67 la sută dintre votanți voiau că Dică să părăsească formația.

Vezi și: Gigi Becali vinde TOT » După Alibec, și Gnohere are mari șanse de a pleca: "Am primit azi o ofertă"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  06 Iulie 2018, 00:29
Postat de gicab pe 05 Iulie 2018, 17:18

Dacă pe slujitorul dica avea vreo oferta de 10 milioane ... Stăpânul alegea sa dea credit jucătorilor...iar slujitorii erau și așa de acord cu stăpânul... doar de asta sunt slujitori... sa și asculte stăpânul

Pai aa a facut si pch cand a ordonat stapanul neghinita sa dispersati manifestantii din piata! Sclavii psd au batut manifestantii la ordinul psd, ai uitat oare? Asa echipa, sa galerie! Ce naiba se intampla la voi la echipa de va mor jucatorii pe teren? Beau cumva aceeasi apa minerala?

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  05 Iulie 2018, 18:00
Postat de catalynn pe 05 Iulie 2018, 16:12

Hai ca sa nu murim prosti, pune si tu o poza in care “bețivii si drogații bat femeile si copii pe stadioane” in România, si te cred. Sper sa nu vii cu din alea unde oamenii fug disperați gazați de Jandarmerie la gramada, democratic, fara a face vreo diferenta intre huligani si restul spectatorilor.

Mai uita-te o data la meciul cu FORMATIA CALIFICATA in L3, doar ai inregistrat meciul, ca doar nu ai fost acolo sa bati si tu niste femei!!!

romeverest
romeverest  •  05 Iulie 2018, 17:49

Care suporteri ? Au votat tot felul de cititori care nu au nici-o treaba cu Fcsb-ul !!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează