FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CRAIOVA 2-3

UNIVERSITATEA CRAIOVA. VIDEO Fanii Craiovei, show după victoria cu CFR Cluj: „Faceți-ne o bucurie, aduceți titlul în Bănie!”

Fanii Craiovei au făcut show după victoria cu CFR Cluj // FOTO: https://www.facebook.com/selehas +35   FOTO
Fanii Craiovei au făcut show după victoria cu CFR Cluj // FOTO: https://www.facebook.com/selehas

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iunie 2020 11:40 / Actualizat luni, 29 iunie 2020 11:56

Universitatea Craiova pare a fi echipa momentului în Liga 1 și a relansat campionatul, după 3-2 cu CFR Cluj. 

Oltenii au trei victorii consecutive și este la un punct de liderul CFR Cluj, iar fanii echipei lui Cristiano Bergodi simt momentul bun al jucătorilor. Duminică seară, după ce oltenii s-au întors de la Cluj, câteva sute de fani au așteptat echipa la aeroport. 

Aceștia au stat departe de jucători de data aceasta, dar au cântat, au arpins torțe și au creat o atmosferă incediară. După ce jucătorii s-au uitat în autocar, acesta și-a croit cu greu drum prin mulțimea încântat de evoluția de pe terenul campioanei.

VIDEO. Imagini spectaculoase de la sosirea jucătorilor olteni 

FOTO. Imagini tari de la CFR Cluj - Craiova 2-3

+31 FOTO

Citește mai multe știri despre CFR Cluj - Craiova:

Adrian Porumboiu, atac la Istvan Kovacs: „Dacă nu dai penalty înseamnă că ai avut treabă cu ceilalți și vrei să demonstrezi contrariul”

Atacul Craiovei a fost SUPERB! Prăbușire pentru CFR în atac. Notele din derby-ul de titlu spun totul: cine au fost vedetele de pe teren

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
pittt
pittt  •  29 Iunie 2020, 18:40
Postat de dansy pe 29 Iunie 2020, 15:14

mie mi-e scarba de unii ca tine!

Incearca sa intelegi comentariile. Suntem in aceeasi barca. Iar daca nu intelegi comentariul, sunt lamai pentru toata lumea.

demolarii
demolarii  •  29 Iunie 2020, 18:20

Sa nu conteaza punctele livrate Fcsb-ului. Mai au un meci cu Fcsb si unul cu CFR.....

lake1001
lake1001  •  29 Iunie 2020, 17:02
Postat de persanu pe 29 Iunie 2020, 12:51

Cred ca victoria celor de la Craiova de aseară a bucurat întreaga Românie. Și parcă nu a mai câștigat campionatul demult o echipă care sa nu fie ajutată de arbitrii, chiar dacă se spune ca orice echipă câștiga campionatul este ajutată de arbitrii. Dacă Craiova va rămâne cu șansă la titlu Fcsb ii va dărui punctele și bine face, într-un campionat cârpit e nevoie și de o echipă frumoasă cu suporteri frumoși și un stadion frumos. Haai Craiovaaa.

O echipă iubită . S-ar întoarce spectatorii la stadion . Ar fi semnul ca era arbitrilor si valizelor a apus. Oamenii ar prindre curaj si incredere in corectitudine si ar reveni la stadion !!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează