FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CLUJ

Fanii Universităţii i-au luat în colimator pe Dorinel Popa şi Alex Păcurar: "Nu sîntem tomberonul Petrolului"

Articol de GSP - Publicat luni, 16 iulie 2012 00:00 / Actualizat luni, 16 iulie 2012 22:52

Suporterii clujeni au fost ieri la antrenament pentru a protesta şi faţă de actuala conducere.


Fanii Universităţii Cluj nu mai suportă incertitudinea de la echipă. Lăsaţi cu ochii în soare de Florian Walter, care i-a transferat pe cei mai valoroşi jucători la Ploieşti, suporterii "şepcilor roşii" şi-au pierdut deja răbdarea cu noua conducere.

Mai mulţi fani au fost ieri la antrenament, certîndu-l serios pe directorul sportiv Aurelian Băbuţan. "Îţi spun în faţă că 80 la sută dintre suporteri n-au încredere în tine şi n-ar fi vrut să vii. În plus, credem că eşti supărat că a pierdut CFR cu Dinamo", au spus fanii, aluzie la legătura de rudenie cu Gabi Mureşan. "Nu o să-mi reneg niciodată legăturile de familie. Se ştie că sînt finul lui Gabi Mureşan, dar eu dau totul acum pentru Universitatea. Ne ducem prea departe cu rivalităţile din fotbal", a comentat Băbuţan.

Dorinel şi Păcurar apostrofaţi
Mijlocaşul Dorinel Popa nu a scăpat nici el de furia suporterilor, după ce a revenit la Cluj. "Mai ai tupeul să apari pe aici, după ce ne-ai trădat? Nu sîntem tomberonul Petrolului".

Contestat a fost şi Alex Păcurar, care nu acceptă înjumătăţirea contractului, în timp ce fundaşul Zsolt Szilagyi a fost dat ca exemplu de devotament. "Lui Cojocnean i-am scandat numele la primul antrenament, iar după o săptămînă s-a sucit. Ce să mai credem? Ştim că nu pot să fie toţi ca şi Szilagyi, el e un exemplu şi un simbol pentru noi. Are mai multe cicatrici pe picioare decît echipele pe care le-a schimbat Popa", au acuzat fanii.

Walter, acuzat că a vîndut derby-ul Clujului
Suporterii nu l-au uitat nici pe Florian Walter, pe care îl acuză că a vîndut meciul cu rivala CFR din finalul sezonului trecut. "Cu ce lot am avut puteam termina în primele 3. Dar dacă s-au vîndut atîtea meciuri... I-am ţinut în tensiune pe frînari (n.r. CFR Cluj) pînă la pauză şi după pauză s-a vîndut ca sclavul. Şi-a făcut omul banii şi a plecat", a sunat rechizitoriul la adresa lui Walter.

"Dacă eu nu o să fiu aici, moare U Cluj? Nu moare niciodată, pentru că U e un brand mare. Cu înjurături nu rezolvăm nimic. Va fi un an foarte greu, iar dacă visăm la locul 8, atunci nu avem nici o treabă cu fotbalul" - Aurelian Băbuţan, director sportiv "U" Cluj


Ar putea reveni Morar
Aurelian Băbuţan a lăsat ieri să se înţeleagă că la echipă ar putea reveni şi Vlăduţ Morar. Atacantul de 18 ani are şanse mici să prindă lotul lărgit la Petrolul. "Ce vină ar avea Morar dacă se întoarce? Eu nu cred că va juca acolo", i-a întrebat Băbuţan pe fani, semn că tînărul atacant ar putea fi redirecţionat spre "U" de către Walter.

L-au luat pe Muzac
După portughezul Paulinho, brazilianul Alex dos Santos, bulgarul Krumov, românii Robert Iancu, Adrian Popa II şi Viorel Dinu, oficialii Universităţii au mai convins un fost jucător al Chiajnei să joace la Cluj. Mijlocaşul defensiv Apostol Muzac (25 de ani) se va alătura în această săptămînă lotului "şepcilor roşii", la echipă fiind aşteptat şi un atacant brazilian.

Au agresat un reporter
Reporterul DolceSport prezent la antrenamentul de ieri al "studenţilor" a fost agresat verbal şi aproape să fie lovit de unul dintre susţinătorii Universităţii Cluj. Episodul s-a petrecut în momentul în care reporterul i-a cerut cameramanului să filmeze dialogul dintre fani şi directorul sportiv al clujenilor.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
bdgeorge
bdgeorge  •  17 Iulie 2012, 23:34

vreti voi sa fiti tomberonul Ploiestiului..dar e greu stau altii la coada..voi sunteti o mizerie de oras...un oras care il voteaza pe unul ca Boc nu isi merita titulatura de oras si capitala de judet..voi sunteti cei mai fraieri (scuze dupa prostii de la Timisoara dar pe aproape) nu vedeti vine cate un baiat de la noi din regat va ia toti banii si la revedere.. anul asta numai printr-o minune scapati de la retrogradare..dupa ce ca sunteti vai de voi mai sunteti si cu coada pe sus..nu aveti nevoie de Popa si Pacurar...aveti altii mai buni..sau cojocnen are baiatul familie ce vreti sa joace pe gratis la U...???

woober
woober  •  17 Iulie 2012, 13:03

.CeFuRa MEREU SAU Ciuma Fotbalului Romanesc

woober
woober  •  17 Iulie 2012, 13:02

SA MI LUATI P

Vezi toate comentariile (20)
Comentează