FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

"Fantastici!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 iulie 2007 00:00

Asa a caracterizat Paraschiv cei sapte ani si jumatate petrecuti in Ghencea. Dupa ce a efectuat toate testele medicale la care a fost supus de cei de la Rimini, Sorin Paraschiv a semnat contractul pe 4 sezoane cu gruparea din Serie B si ieri a revenit in tara.
"Sint foarte bucuros ca am ajuns la o intelegere cu Rimini si ca Gigi Becali s-a tinut de cuvint si m-a lasat sa plec. Transferul meu la aceasta echipa nu este nici un paravan pentru a ajunge la Fiorentina, asa cum s-a scris in Italia. Voi ramine la Rimini si imi doresc sa promovam in Serie A", a spus Para la sosirea pe aeroportul Henri Coanda.
Fostul capitan al ros-albastrilor a vorbit apoi si despre perioada petrecuta in Ghencea, 2000-2007: "Am fost la Steaua atitia ani si le tin pumnii strinsi celor care au fost pentru mine niste colegi minunati. Cele mai mari realizari ale mele sint semifinala din Cupa UEFA cu Middlesbrough si calificarea in Liga Campionilor. A fost ceva fantastic. Le multumesc si suporterilor, care ne-au fost mereu aproape, si ii rog sa aiba incredere in continuare in baieti. Urmeaza alte performante".

"Neaga a incercat 3 zile sa ma faca sa revin asupra deciziei de a pleca. E suparat, si eu am fost cind el s-a transferat in Coreea de Sud"
Sorin Paraschiv

300 de mii de euro pe an va cistiga Paraschiv la Rimini din salariu, de 3 ori mai mult decit la Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează