FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO - DACIA MIOVENI 1-1

Fara aer

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 august 2007 00:00

"Ciinii" sint cu gindul la returul cu Lazio si pierd teren in campionat. Aseara au fost la un pas de o noua umilinta

Dinamo a avut aseara ocazia sa arate ca "sindromul Steaua" ii e strain. Ros-albastrii au suferit in sezonul trecut dupa fiecare meci tare din Liga Campionilor. Dupa Real sau Lyon le-a fost greu sa-si regaseasca suficienta concentrare pentru lupta din Liga I. Dinamo are si mai multe dileme, si mai multe probleme acum, dupa Lazio. Ii sanctioneaza UEFA pe italieni? Ce fundasi centrali foloseste Rednic in retur?

In plus, antrenorul "ciinilor" a avut necazuri si mai concrete. Cel mai important: creatorul golului de pe Olimpico, Pulhac, a fost absent, iar inlocuitorul lui, Izvoranu, a centrat doar in spatele portii. E o explicatie a jocului poticnit al lui Dinamo. Cele mai mari ocazii au fost tot faze fixe cu Niculescu executant. Prima lovitura libera a fost la 16 metri, prea aproape, si Claudiu a trimis peste (40). Peste 5 minute, arbitrul i-a asezat mingea cu 5 metri mai in spate, dupa duelul Daouda-Danciulescu, si Clau-gol a lovit bara.

Nici mijlocul nu prea i-a mai ajutat pe dinamovisti. Cristea n-a mai fost la fel de activ ca la Roma, Fernandes are momente cind devine invizibil, iar Munteanu s-a "remarcat" doar dupa ce a cazut din picioare alergind dupa Chirciu. Danciulescu putea sa fie iar erou, dar a fost blocat la 5 metri de poarta (53). Imediat, Daouda a dat lovitura, cu un "cap" perfect.

Au urmat deruta, schimbari disperate ale lui Rednic si o cursa contracronometru a ros-albilor. Cu suspans, devieri norocoase si interventii salvatoare ale argesenilor. Adica scenariul din Lazio-Dinamo, cu echipa lui Rednic in rolul favoritei. Danciulescu a salvat un pic din impresie in al doilea minut de prelungiri, apoi Ganea a sters bara in ultima secunda. O remiza care nu poate aduce decit riduri pe fruntile fanilor dinamovisti. si o sumedenie de alte intrebari pentru Rednic.

Daouda (in duel cu Niculescu) n-a impresionat pe vremea cind a jucat la Dinamo, dar a facut-o aseara, marcind pentru 0-1 / Foto: Mihai stetcu

Daouda (cu spatele) a fost la un pas de a detona bomba in "stefan cel Mare", dar Danciulescu a salvat un punct pentru "ciini" / Foto: Mihai stetcu

Playtech: BREAKING: Țara care s-a alăturat acum războiului din Ucraina. Aliatul lui Putin face primele declarații oficiale: „Nu o ascundem”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează