FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Fără capricii » Martinovici, gata să facă sacrificii pentru a continua la Steaua: "Intru şi în poartă"

Articol de GSP - Publicat marti, 08 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 08 ianuarie 2013 18:03

Novak Martinovici nu mai face parte din lotul Stelei şi Reghecampf a anunţat că fundaşul nu va merge în cantonament cu echipa. Dar cum nu şi-a găsit încă un nou angajament, sîrbul nu exclude varianta de a-şi respecta ultimele 6 luni de contract cu roş-albaştrii.

“Nu regret deloc cei doi ani şi jumătate petrecuţi la Steaua. A fost o perioadă foarte frumoasă. Acum, se pare că a venit momentul despărţirii. Nu sînt supărat pe nimeni, asta este situaţia. Eu sper ca săptămîna asta să-mi găsesc un nou angajament.

Dacă voi rămîne la Steaua, voi accepta să joc şi ca fundaş dreapta, dar asta, doar dacă va fi cu adevărat nevoie. Adică, dacă în lot sînt şi alte variante pentru acest post, nu văd de ce aş evolua eu, dar, altfel, da. Pentru binele echipei, aş intra şi în poartă“, a declarat Martinovici la Digi Sport.

Înaintea meciului din Europa League cu FC Copenhaga, Martinovici a refuzat să joace fundaş dreapta şi a fost scos în afara lotului. A fost iertat de Gigi Becali, dar de atunci Reghecampf nu l-a mai considerat o soluţie pentru apărarea Stelei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
tac77stelist
tac77stelist  •  08 Ianuarie 2013, 18:17

Martinovici...nu stiu de unde ai tu atatea figuri ...ca jucator esti ff bun si ai putea sa faci multe deoarece inca ai multe de demonstrat dar trebuie sa intelegi asa cum au inteles toti de acolo de la Steaua ca patronul e asa cum e .....capul plecat sabia nu il taie !!!! dupa ce faci cateva partide bune sa vezi cum intri iar in prima echipa !!!! SPER SA REUSESTI SA TE INTORCI !!! Stelisti te iubesc !!!!

andystar
andystar  •  08 Ianuarie 2013, 18:10

Bafta Marti ,s-a vazut ca ai jucat cu tot sufletul pentru Steaua !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează