FOTBAL  »  Superliga  »  ATLETICO MADRID - GLORIA 1-0

Fara curaj

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 iulie 2007 00:00

Bistritenii s-au speriat de Atletico si, desi au fortat un pic pe final, n-au putut marca golul ce i-ar fi dus in UEFA

Ardelenii lui Ovidiu Sabau umplusera avionul de optimism inaintea deplasarii in Spania, pentru returul contra lui Atletico Madrid. Aveau si de ce, reusisera un rezultat istoric, 2-1 la Bistrita.

Insa fara golgeterul Zaharia, plecat la Steaua, Gloria a gasit cu greu drumul dincolo de jumatatea proprie, iar spaniolii au pus presiune din primul minut. Nici Madridul nu s-a dovedit un oras prea prietenos pentru romani. Dupa ce Banel Nicolita a inscris in propria poarta pe "Santiago Bernabeu", Mircea Rus (11) s-a pricopsit si el cu sindromul relaxarii. La o faza banala in propriul careu, i-a trimis mingea lui Forlan, care l-a executat sec pe Tatarusanu.

Aguero, Maxi Rodriguez si Maniche au continuat tavalugul la poarta Gloriei, doar bara si interventiile lui Tatarusanu limitind scorul. Dupa pauza, madrilenii s-au relaxat, iar Bistrita a prins curaj si Tilinca (60) a ajuns tirziu la o minge perfecta de gol. Curajul romanilor a speriat vedetele lui Javier Aguire, care nu s-au mai aruncat in atac, preferind sa evolueze mai prudent si sa speculeze gaurile din apararea Bistritei.
Acelasi Tilinca a naruit visul de UEFA al echipei sale, ratind o ocazie uriasa in minutul 90, cind a trimis pe linga poarta din 8 metri!

User mysport acreditat la meci!
Pentru prima data de la lansarea site-ului www.mysport.ro, un user a fost acreditat la un meci international. Userul "beleaua", pe numele adevarat Dumitru Baba, a transmis in direct pe blogul sau meciul Atletico Madrid - Gloria Bistrita. El a participat la antrenamente, la conferinta de presa de dupa meci si a facut poze. Afla totul despre experienta sa pe site-ul www.mysport.ro. (Andrei Craitoiu)

ATLETICO - GLORIA    1-0
Forlan (11)
Atletico: L. Franco - Seitaridis, Pablo, Perea, Pernia - Luccin, M. Rodriguez, Maniche (77, Raul Garcia), Jurado - Aguero, Forlan
Antrenor: Javier Aguirre
Gloria: Tatarusanu - M. Rus (46, Turcu), Abrudan, Sepsi (73, I. Dumitra), R. Dobre - Nalati, Coroian, D. Toma, Frasinescu, Sg. Costea (78, Demian) - Tilinca
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabau
Arbitri: C. Richmond, J. Bee, B. McGarry (toti din Scotia)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează