FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - PARTIZAN

Fără decar! Accidentarea lui Stanciu e mai serioasă decît credeau steliștii

Articol de - Publicat joi, 30 iulie 2015 00:00

Playmakerul are nevoie de o pauză de două săptămîni. Ratează manșa decisivă cu Partizan și meciul contra rivalei istorice

Rădoi trebuie să se descurce fără cel mai bun jucător de construcție pe care îl are. Nicolae Stanciu a lipsit aseară cu Partizan și va mai rata două partide esențiale pentru sezonul pe care îl parcurg roș-albaștrii: returul de la Belgrad și derby-ul cu Dinamo, din etapa a 5-a.

A sperat degeaba

Stanciu s-a accidentat în manșa secundă cu Trencin, din turul al doilea preliminar al Champions League. A început partida cu slovacii, dar a părăsit terenul după numai 18 minute, cu probleme medicale. Rădoi a sperat să-l recupereze la timp pentru jocul cu Partizan de pe Arena Națională. Verdictul negativ s-a agravat chiar: Nicușor va sta și mai mult!

Mijlocașul pe care Steaua a plătit 700.000 de euro cînd l-a cumpărat de la Vaslui constituie o pierdere extrem de importantă! Mai ales după plecarea lui Cristi Tănase, Stanciu a căpătat un statut mai important.

Puține soluții

A primit numărul 10 și devenise un titular de bază, coordonatorul formației lui Rădoi. El a bifat deja o contribuție esențială în calificarea cu Trencin. A marcat la Zilina golul de 1-0 pentru roș-albaștri, într-un moment în care Steaua se afla în dificultate, și a deblocat astfel jocul campioanei României. Mirel l-a titularizat cu Partizan pe Hamroun.

Algerianul e soluția cea mai la îndemînă pentru substituirea lui Stanciu. Variante pentru poziția din spatele vîrfului ar mai fi Chipciu și Tahar. Plus Iancu, dar pentru el există deja un acord de împrumut pentru un an la Viitorul.

11 goluriare Stanciu în 113 meciuri adunate în Liga 1. A evoluat pentru trei echipe în prima ligă: Unirea Alba Iulia, Vaslui și Steaua

4 meciuriva mai pierde Stanciu, pe lîngă cel de aseară, din cauza accidentării. Adversare: Botoșani, Partizan, Dinamo, Astra

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (11)
546308055507845
Niculae Moromete  •  30 Iulie 2015, 11:58

Draga Iulian, nu ma pot abtine si iti atrag atentia : folosirea cuvintelor este logica. Titlul tau ne comunica ca " stelistii sperau la o accidentare a lui Stanciu, dar nu chiar atat de serioasa !" Asta ai vrut sa ne comunici ?

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  30 Iulie 2015, 11:32
Postat de sibelius pe 30 Iulie 2015, 11:06

A, eu ziceam de Iancu. Da, Stanciu e un fotbalist decent.

..)) e vb de stanciu..) eu asa vad in topic. pe bune, m-ai derutat, am dat scroll sa vad, ma, ce dracu, e vorba de stanciu sau de iancu aici ?..) dar, si iancu e bun. e mai complicat el ca jucator, la psihic, dar e bun in draci.

sibelius
sibelius  •  30 Iulie 2015, 11:06
Postat de unico_biancorossi pe 30 Iulie 2015, 11:02

sunt multi ca ei. jucatorul stanciu este bunicel.

A, eu ziceam de Iancu. Da, Stanciu e un fotbalist decent.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează