FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - STEAUA 2-1

Fara ex-stelisti

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 octombrie 2007 00:00

Fara ex-stelisti
In garnitura de start a Universitatii nu si-a facut loc nici unul din cei trei fosti jucatori ai Stelei: Baciu, Martin Tudor si Gigel Coman. Daca cel din urma a fost totusi inclus in lot, fiind rezerva ieri, Martin Tudor si Marius Baciu nu au fost nici macar pe banca. Motivul invocat de stafful tehnic al "sepcilor rosii" pentru absenta fundasului si a goalkeeperului a fost pneumonia. (Mihai Mateas)

Lovin refacut
Lipsa lui Ovidiu Petre, suspendat dupa ce a luat cartonas rosu in partida de la Mioveni, i-a dat mari batai de cap tehnicianului Massimo Pedrazzini. Desi nu a facut antrenamente la capacitate maxima in acesta saptamina, Florin Lovin a fost refacut cu ajutorul doctorului Radu Paligora, dar n-a rezistat pe gazon decit 52 de minute. (Razvan Rotaru)

Emeghara, nici in lot

Dupa ce a fost titular in echipa Stelei de la Sevilla, din grupele Ligii Campionilor, nigerianul Ifeany Emeghara nu a fost oprit in lotul Stelei pentru meciul cu Universitatea. Fundasul stinga s-a accidentat la unul din antrenamentele saptaminii premergatoare meciului, iar Pedrazzini a considerat ca nu trebuie fortata folosirea nigerianului. (Razvan Rotaru)

Savu nervos
In minutul 36 al partidei, Gheorghe Multescu a facut o mutare bizara, inlocuindu-l pe Alin Savu cu Radu Sabo. Schimbarea pare cu atit mai surprinzatoare cu cit Savu fusese coautor la golul lui Nemanja Jovanovici, fiind cel de la care a pornit centrarea finalizata, in stil de mare atacant, de sirb. De altfel, Savu si-a aratat nemultumirea pentru schimbare, in momentul in care a parasit gazonul nervos, aruncindu-si tricoul de joc pe banca si fara a-i adresa vreun cuvint lui Multescu. De altfel, Sabo a rezistat in teren doar pina cu 8 minute inainte de final, cind a fost schimbat cu Gigel Coman. (Mihai Mateas)

Tensiuni si pe teren
In minutul 55 al meciului, spiritele incinse din tribune au facut prozeliti si pe terenul de joc, Banel Nicolita si coreeanul Park injurindu-se virtos. S-a creat rapid un meleu de jucatori la marginea careului clujenilor, iar imbrincelile dintre cei doi, la care s-a alaturat si Iacob, au fost oprite doar prin interventia prompta a lui Olah si Szolomajer. (Mihai Mateas)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează