FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 1-4

Fără gol de 757 de minute! Ivan a aruncat, de supărare, banderola de căpitan pe jos după ce-a fost eliminat cu CFR

Articol de - Publicat luni, 03 aprilie 2017 00:00

Craiova n-a mai avut aceeași determinare pe care a avut-o în partida de Cupă cu Dinamo și asta s-a văzut imediat în partida contra clujenilor.

Chiar dacă a reușit să marcheze penalty-ul decisiv care i-a dus pe olteni în semifinalele Cupei României, Ivan continuă să dezamăgească în tricoul alb-albaștrilor.

Dorit la nivel declarativ de Espanyol, Sampdoria, Genoa, Napoli, Torino, Bruges și chiar Barcelona, Ivan nu reușeşte să înscrie în meciurile în care este trimis de Gigi Mulțescu. Ultimul gol pe care Ivan l-a marcat a fost pe 4 februarie, într-un joc cu FC Voluntari, dar de atunci atacantul a bifat toate minutele în cele 6 meciuri de campionat și unul de Cupa României. În plus, a prins câteva minute și la echipa națională, contra Danemarcei, în preliminarii.

Eliminat în minutul 90 al meciului cu CFR, Ivan a ajuns la 757 de minute fără gol marcat, iar după ce-a primit roșu din partea arbitrului Popa a aruncat, de nervi, banderola pe gazon, și-a început să-i jignească pe oficialii meciului. "Cu Dinamo ne-ați furat, acum... Sunteți cei mai slabi arbitri din România!", a țipat Ivan în momentul eliminării.

Atacantul de 20 de ani e decis să plece de la Universitatea în vară: "Plec, nu cred că o să mai apuc să joc pe noul stadion. Dacă nu eram sigur că putem să cucerim un trofeu în acest sezon, eram deja plecat de la Craiova!".

" Andrei Ivan este căpitanul echipei și nu avea voie să facă așa ceva. Nu avea voie să ia cartonaș roșu așa ușor! Sper ca această eliminare să fie un duș rece și pentru el"
Gigi Mulțescu, antrenor CSU Craiova

clipboard01

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
prazburg1948
prazburg1948  •  05 Aprilie 2017, 03:28

Bawab cat timp a jucat la craiova nu prea l-a laudat nimeni, si ala stie fotbal si a si marcat mai des! Imi aduc aminte de golul lui Bawab impotriva lui Rapid. youtube.com/watch?v=tXY9YAuJM4I

prazburg1948
prazburg1948  •  05 Aprilie 2017, 03:24

Sunt unii olteni care il lauda pe Ivan, nu inteleg de ce. Mai bine facea gimnastica. El ca atacant trebuie sa marcheze nu tumbe. Asta a fost facut capitan in speranta ca ii creste cota, atat. DACA csu castiga vreun trofeu anul asta, il castiga cu Ivan pe banca de rezerve.

1213771098644840
Stavarache Andrei  •  03 Aprilie 2017, 13:49

Si totusi Ivan spera ca va ajunge la Barcelona. Apogeul carierei sale va fi la una dintre echipele din Turcia care se va bate pt salvarea de la retrogradare....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează