FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Fără goluri în 10 etape, vîrfurile lui Dinamo sînt apărate de Stoican: ”Atacanţii aleargă de rup pămîntul”

Thomas a jucat în 5 din cele 10 etape disputate pînă acum, dar n-a avut nici o realizare notabilă
Thomas a jucat în 5 din cele 10 etape disputate pînă acum, dar n-a avut nici o realizare notabilă

Articol de - Publicat marti, 15 octombrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 14 octombrie 2013 20:48

Stoican le-a luat ieri apărarea vîrfurilor care nu găsesc drumul spre gol, lăudîndu-le atitudinea şi efortul, dar şi faptul că-şi creează ocazii.

- Domnule Stoican, atacanţii n-au marcat deloc în 10 etape de campionat, nu mai dau goluri nici în amicale. Ce se întîmplă?
- Eu văd jumătatea plină a paharului: îşi creează ocazii şi aleargă de rup pămîntul! Balonul circulă foarte bine în avanposturi, iar atitudinea este pozitivă.

- Aceste detalii nu se pun pe tabelă.
- Ceea ce văd eu la antrenamente îmi dă speranţe că va fi bine. Vîrfurile au nevoie de încredere, de susţinerea colegilor. Vor sparge gheaţa, cred că din proxima etapă, cu Astra. V-am zis, ne creăm ocazii. De exemplu, Thomas a avut 5 oportunităţi mari în amicalul cu Viitorul!

- Ce va fi cu Astra, duminică seară?
- S-a acreditat ideea că pornim cu şansa secundă în meci, însă nu joacă declaraţiile sau calculele hîrtiei. Eu sînt sigur că vom face o partidă bună, contra uneia dintre formaţiile puternice din România. Vreau victoria şi mă bazez în primul rînd pe ceea ce văd la jucătorii mei la pregătiri.

5 goluri are Dinamo, a 4-a ofensivă din Liga 1, reuşitele fiind ale fundaşilor (4) şi ale mijlocaşilor (11)

3 goluri au marcat vîrfurile "cîinilor" în acest sezon, dar în Cupa României, la 4-0 cu Sănătatea Cluj, două reuşite Zougoula şi una Dănciulescu

"Am mare încredere în Dănciulescu, cum am şi în cel mai tînăr fotbalist din lot. Pentru mine, toţi sînt egali, toţi trebuie să muncim ca să ducem Dinamo în primele patru echipe pînă la finalul campionatului" (Flavius Stoican, antrenor Dinamo)

Roti, în pericol
Dorin Rotariu n-a mai făcut deplasarea cu "naţionala" de tineret în Irlanda, dar nici nu se pregăteşte cu "cîinii". Mijlocaşul avansat în atacant se recuperează separat şi astăzi, după ce-a suferit o entezită pe muşchi.

Tînărul de 18 ani a mai avut astfel de probleme medicale în trecut, însă se speră ca de mîine să se antreneze alături de echipă, astfel încît să evolueze duminică, la Giurgiu. Alţi 4 fotbalişti au probleme medicale: Ţucudean, durere la coaste, Balint, răcit, Pape Ndaw, mioentezită pe aductori, Elton, întindere musculară.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
gymd
gymd  •  15 Octombrie 2013, 15:30

bre flaviusule, aici este fotbal, nu atletism, poate la atlestim or fi mai buni :)))))))) alearga de rup pamantu, pai da dar asta nu se pune pe tabela domnule antrenor

dash.berlin
dash.berlin  •  15 Octombrie 2013, 11:59

Daca alergi bine...nu esti neaparat si un bun marcator :)

ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  15 Octombrie 2013, 11:32

si calul alearga, stoicane. spre deosebire de cai, atacantii trebuie sa dea goluri. si, atunci cand in 10 meciuri 6 atacanti disponibili nu ti-au marcat nici un gol, asta inseamna ca ei alearga, dar alearga degeaba.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close