LIGA 1  ·  GAZ METAN - OŢELUL 1-2

Fără Grig pînă la final » Tehnicianul gălăţenilor ar putea reveni pe bancă abia în sezonul viitor

Articol de — Luni, 13 Mai 2013

Aflat în convalescenţă, antrenorul gălăţenilor nu crede că va mai lua loc pe bancă la vreunul din ultimele 3 meciuri din acest sezon

Oţelul a cîştigat sîmbătă la Mediaş şi şi-a asigurat matematic prezenţa în Liga 1 şi în campionatul viitor, mai ales că între timp a rezolvat şi problema licenţei. Veştile bune vin şi de la Petre Grigoraş, tehnicianul în vîrstă de 48 de ani căruia, în urmă cu aproape trei săptămîni, i s-a implantat un stimulator cardiac ce-i regularizează bătăile inimii.

"Mă simt bine, de la zi la zi mai bine, în special psihic. M-am cam speriat cînd am avut problemele alea înaintea partidei de la Braşov, atunci mi-am dat sema că nu-s nemuritor", a glumit Grig, care se reface alături de familie la vila pe care o deţine în judeţul Bacău.
În ciuda faptului că e OK fizic, "mi-am scos şi firele de la operaţie", antrenorul spune că e puţin probabil să mai stea pe banca Galaţiului la vreuna dintre ultimele trei partide din acest final de campionat: "Ţin legătura permanent cu secunzii mei, Marian Dinu şi Dan Moţei, dar nu cred c-o să-i mai «încurc», văd că se descurcă şi fără mine. O să reîncep treaba din vară, cu chef de muncă şi de performanţă".

"Tot luam medicamente pentru depresie, iar eu aveam probleme cu inima, care cînd bătea ca nebuna, cînd se oprea! Bine că medicii de la clinica braşoveană au descoperit «buba», altfel cine ştie ce se mai întîmpla..."
Petre Grigoraş, antrenor OţelulDocumente din Spitalul Inimii de la Cluj: Îi mută fictiv pe secții și mor după fix 10 minute!

Libertatea

Comentarii (5)

durul  •  13 Mai 2013, 17:07

multa sanatate si o refacere cat mai rapida pentru unul din putinii oameni de bun simt si de mare obiectivitate din fotbalul romanesc

thumbzilla..  •  13 Mai 2013, 12:06

Multa sanatate Grig !

new_philips  •  13 Mai 2013, 09:18

sanatate multa, Grig! abia astept sezonul urmator!

Vezi toate comentariile (5)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Dubai

Digi 2
21:30 Fotbal, Premier League

Manchester City - West Ham

Eurosport
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Atalanta - Valencia

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Tottenham - RB Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1