FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAŞI - CFR CLUJ

Fără niciun gol marcat în 2013, CFR vrea să spargă gheaţa în următorul meci: ”Vom marca la Iaşi”

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 martie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 08 martie 2013 22:40

Deşi au dominat etapa trecută la capitolul atacuri iniţiate, clujenii nu au reuşit să puncteze pe tabelă.

CFR a devenit echipa paradoxurilor. Clujenii au pierdut în runda trecută, 0-1 cu Oţelul, dar conduc clasamentul etapei la capitolele cele mai multe şuturi, 20, şi cele mai multe atacuri, 108. Clujenii au plecat ieri la Iaşi cu speranţa că vor reuşi, în sfîrşit, să marcheze primul gol în 2013.

"Trebuie să marcăm, asta e problema. N-am ce să-i reproşez antrenorului cînd în etapa trecută CFR a fost echipa care a iniţiat cele mai multe atacuri. În faţa porţii intervin valoarea şi concentrarea jucătorilor. Ne-au lipsit şi ne lipsesc în continuare oamenii de gol, din cauza accidentărilor. Alţii au noroc şi dau un gol dintr-un singur şut pe poartă. Aşa s-a întîmplat şi la partida cu Oţelul", a spus preşedintele Iuliu Mureşan.

Clujenii n-au cîştigat nici un meci în 2013, iar Paulo Sergio speră să fi rezolvat problemele din ofensivă. "Am muncit mult pentru a ne îmbunătăţi eficacitatea. Avem în continuare foarte mulţi jucători indisponibili. L-am pierdut şi pe Sepsi şi trebuie să gestionez o situaţie cu care nu m-am mai întîlnit în toată cariera. Trebuie să reacţionăm la Iaşi şi să facem o echipă capabilă să cîştige acest meci. Am mare încredere în jucătorii pe care-i am la dispoziţie", a spus tehnicianul portughez.

"Viitorul e al lor"
Paulo Sergio a comentat decizia de a-i promova la prima echipă pe juniorii Anthony Carter (18 ani) şi Veres Szilard (17 ani). "Viitorul le aparţine. Peste tot unde am fost am acordat atenţie centrelor de copii şi juniori. Cînd vezi acolo jucători de calitate, trebuie să le dai o şansă. Pe lîngă ei mai sînt Muniru şi Păun, care vor debuta în curînd în Liga 1", a declarat antrenorul vişiniilor.

"Iaşiul are nevoie disperată de puncte. Noi trebuie să jucăm pentru onoare şi pentru clasament. Nu renunţăm la obiectivul de a prinde un loc pe podium" (Iuliu Mureşan, preşedinte CFR Cluj)

20 de şuturi au expediat clujenii spre poarta Oţelului în meciul din etapa trecută

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (6)
cfrclujole
cfrclujole  •  09 Martie 2013, 19:12

Befta CFR!

serganes
serganes  •  09 Martie 2013, 15:38

cu toata nevoia de puncte a celor de la Iasi,cred ca va castiga CFR. Iasul joaca frumos dar ineficient.

ninim33
ninim33  •  09 Martie 2013, 14:49
Postat de gerula666 pe 09 Martie 2013, 01:42

Nici cupele europene nu le mai prindeti, la anul! Pazkany, eu zic sa nu iti mai fie frica de DNA si da drumul la blaturi prin campionat, ca nu mai are farmec asa fara voi acolo sus tinuti in brate de arbitri si alti ca si voi obisnuiti sa stea capara!!

Utallak viata asta...baratsagtalan...singur sunt si nu stiu ce sa aleg ?Alcoolul sau medicamentele ?Urs,,uz imi spun dusmanii po,,sac si chiar mor..ro..ca..no.s ...mei jerula mei lasa in pace la mine mei....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează