FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Fără număr 1 » Sabău trebuie să înceapă reconstrucţia rapidistă cu portarul

Coman ar putea lăsa locul liber în poarta Rapidului
Coman ar putea lăsa locul liber în poarta Rapidului

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 iunie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 09 iunie 2012 10:34

Rapid s-a despărţit şi de Cosmin Vătcă, iar în condiţiile în care Dani Coman are şanse de a se transfera în străinătate, giuleştenii pot rămîne fără portar.

Sabău va fi nevoit să înceapă reconstrucţia la Rapid cu portarul. Adus în iarnă de Răzvan Lucescu, Vîrcă s-a despărţit de giuleşteni: "Aş fi vrut să continuu la Rapid, dar n-a depins de mine".

Dani Coman îşi doreşte o experienţă în străinătate şi e tentat să accepte o ofertă din Cipru. Anorthosis Famagusta, echipă antrenată în prezent de fostul stelist Ronny Levy, şi-l doreşte pe portarul care mai are încă un an de contract cu Rapid.

Balauru, înlocuitor
Dragoş Balauru(22 de ani) este alesul lui Sabău pentru poarta Rapidului, goalkeeper pe care "Moţul" l-a pregătit la Tg. Mureş.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
unurt1
unurt1  •  11 Iunie 2012, 09:09

Sa plece Banu$$ !!! E cel mai bun lucru care se poate intampla Rapidului, sa scapam de obsedatul de bani ! Va fi liniste la echipa si se poate construi o echipa frumoasa

spivak
spivak  •  09 Iunie 2012, 19:27

Păi să luăm vreo 7-8 băieţi de la Tg. Mureş, engros, că e mai simplu. Conducătorul Gheorghe şi-a adus toată echipa de rataţi de la Braşov, de ce să nu vină şi martorul Neluţu cu rataţii lui de la Tg. Mureş? Sunt chiar mai ieftini.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează