FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Fără Prepe, Steaua e zero! » Steaua a pierdut 11 puncte în meciurile jucate fără mijlocaș pe teren

Prepeliţă are cea mai mare medie a notelor GSP dintre toţi jucătorii de cîmp ai Stelei, 6,30 // Foto: Alex Nicodim
Prepeliţă are cea mai mare medie a notelor GSP dintre toţi jucătorii de cîmp ai Stelei, 6,30 // Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat marti, 14 aprilie 2015 00:00

Mijlocaşul a lipsit în actualul campionat în 6 meciuri, la finalul cărora campioana a pierdut nu mai puţin de 11 puncte, chiar diferenţa recuperată în 2015 de ASA Tg. Mureş.

Două meciuri fără Prepeliţă şi pentru Steaua finalul de sezon s-a complicat teribil. Eşecul cu Petrolul şi remiza de la Giurgiu pun sub semnul întrebării cîştigarea titlului, însă şefii campioanei trebuie să fi tras o concluzie în privinţa aportului lui Prepe la jocul echipei. De fiecare dată cînd el a lipsit, campioana a avut mari dificultăţi şi a irosit puncte preţioase.

El a absentat, din diferite motive, suspendare, probleme medicale sau imixtiunea patronului, iar în cele 6 jocuri în care nu s-a aflat pe teren, Steaua a pierdut nu mai puţin de jumătate din jocuri. 11 puncte irosite dintr-un maxim de 18, în timp ce în restul de 20 de runde, cu Prepeliţă pe teren, s-au pierdut, din totalul de 60 de puncte puse în joc, numai 8!

Meciurile în care a lipsit Prepeliţă:

  • Steaua - Ceahlăul 0-1
  • Steaua - Gaz Metan 3-1
  • Steaua - Rapid 0-1
  • Steaua - CFR 1-0
  • Steaua - Petrolul 0-1
  • Astra - Steaua 0-0

Fără Breeveld cu Oţelul

Oficialii din Ghencea au anunţat pe site-ul oficial al echipei că meciul de etapa viitoare, cu Oţelul, se va juca pe Arena Naţională din Bucureşti. Partida se va disputa duminică, de la ora 20:30, urmînd ca zilele viitoare să fie scoase la vînzare biletele pentru suporteri. Pentru meciul contra gălăţenilor, antrenorul Costel Gâlcă nu se va putea baza pe serviciile lui  Nicandro Breeveld, suspendat după ce-a încasat un "galben" în meciul de la Giurgiu.

Criticaţi de glorii

Gabi Balint a avut un discurs dur împotriva Stelei după remiza de la Giurgiu cu Astra. "I-aş face o sugestie lui Adi Popa. Să îşi pună meciul pe un DVD, să scrie cu un marker «Cel mai prost meci din viaţa mea» şi să îl pună pe raftul pe care scrie «Aşa nu!». Eu nu am putut să văd un jucător care să piardă atîtea mingi şi să joace cu un asemenea dezinteres cum a făcut-o el astăzi". Şi Duckadam a adăugat: "Jucătorii aduşi nu dau același randament, nu s-au ridicat deloc la nivelul celor pe care i-au înlocuit".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
manty_one
manty_one  •  14 Aprilie 2015, 19:15
Postat de ortega pe 14 Aprilie 2015, 11:13

Cu sau fara Prepelita , *** e tot zero barat ... O *** , fara identitate , fara suporteri ( ca potaci-s niste glume , iar la meci mai nimeni ...) fara ... nimic ... Dar cu *** National patron ... Cum sa nu te umfle rasul ...? Aaaaaa , am uitat degrohaitorul de imagine ... Lamentabilul *** e emblematic pentru scaba care ti-o provoaca *** ...

***..vezi-ti de echipa ta de ***...B....ul!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dtdr
dtdr  •  14 Aprilie 2015, 14:24

Ca sa castigi un campionat trebuie sa ai echipa. Cand ai 13 puncte avans si dupa cateva etape diferenta se reduce la 2 puncte, imseamna ca cei ce te urmaresc au echipa si tu n-ai !!! ARBITRI-S DE VINA SI GIGI C-A FOST LA " CUSCA " si n-a " sponsorizat !

1610711385807044
Misu Mihai  •  14 Aprilie 2015, 13:17

Steaua fara arbitrii , sau fara Viitorul, Chiajna, U ...sunt oricum zero !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close