FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Fără Romera, Contra nu va putea conta nici pe Nica în fața Timișoarei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 septembrie 2017 19:57

Constantin Nica a fost adus să se lupte pentru titularizare în banda dreaptă a apărării.

Sunt însă șanse minime să fie prezent pe teren lunea viitoare cu Timișoara, atunci când Romera Navarro va fi absent din cauza suspendării.

Fundașul de 24 de ani trebuie să recupereze o parte dintre antrenamente, iar Cosmin Contra n-ar vrea să riște folosirea fotbalistului împrumutat de la Atalanta până nu va fi apt sută la sută, mai ales că a avut în ultimele perioade diverse accidentări.

Dinamo - Poli Timișoara este luni, 11 septembrie, de la ora 20:30, în direct la TV Digi Sport, Dolce Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close