FOTBAL  »  Superliga  »  SPANIA / BARCELONA - REAL MADRID (DUMINICA, 19:15, BOOM SPORT ONE, IN DIRECT)

Fara Ronaldinho?

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 decembrie 2007 00:00

Joaca sau nu Ronaldinho? Acesta e subiectul care tine prima pagina a ziarelor spaniole inaintea celei de-a 155-a editii a lui "El Clasico", Barcelona - Real Madrid, transmis in exclusivitate miine, de la 19:15, pe Boom Sport One.

Din momentul in care antrenorul Barcei, Frank Rijkaard, l-a expediat pe Ronnie la "rezerve", impreuna cu Deco, atit cotidienele catalane, cit si cele madrilene, apropiate rivalei, au deschis o adevarata dezbatere. "Rijkaard se joaca cu focul!", a titrat El Mundo Deportivo, temindu-se ca tehnicianul olandez, nu tocmai un prieten al brazilianului, are de gind sa-l lase pe banca.

Concitadinul Sport, la rindu-i, analizeaza cele trei optiuni ale lui Rijkaard: " Ronaldinho rezerva inseamna reluarea dezbaterii privind viitorul sau. Ronaldinho titular, dar inlocuit in urma unei evolutii neconvingatoare, ar putea declansa critici virulente si o situatie insuportabila pentru jucator. Varianta ideala ar fi cu Ronnie titular, realizind un meci de vis. Le-ar inchide gura tuturor criticilor".

"E regie!"
Corespondentul cotidianului Marca la Barcelona e convins ca varianta cu Ronaldinho rezerva e o stratagema a antrenorului Rijkaard, menita sa-i dea peste cap planurile omologului Bernd Schuster. "E adevarat ca Ronnie a aterizat la rezerve, dar s-a pregatit la singe, ca si cum ar sti ca joaca", scrie ziarul madrilen.

"Bine pentru noi"
Mijlocasul Realului, Baptista, sustine ca "eventuala absenta a lui Ronaldinho ne-ar avantaja". Dar nu-si face mari sperante. "Cu sau fara cei doi, Barca e foarte puternica. Eu cred ca pe noi trebuie sa ne preocupe echipa lor in ansamblu", a spus brazilianul, care spera intr-o noua titularizare dupa evolutiile bune din ultima vreme.

Marele absent: Messi
La ultima intilnire, disputata in martie si incheiata 3-3, toate golurile Barcei au fost inscrise de Messi. Miine, argentinianul va lipsi, urmare a unei rupturi musculare suferite la coapsa stinga etapa trecuta, la 3-0 cu Valencia. "Imi pare atit de rau! Pentru mine, un meci cu Real e la fel de important ca o finala de Liga", a spus Messi.

Guti, incert
si madrilenii au o problema: Guti. Mijlocasul Realului a suferit la antrenament o leziune la ligamentul lateral extern al gleznei drepte si a devenit incert pentru derby-ul de pe Camp Nou. Asupra prezentei sale pe teren, medicii echipei si antrenorul Bernd Schuster vor lua o decizie la ora meciului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează