FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Fără viitor! Rădoi a abandonat total ideea cu care venise la Steaua, aceea de a promova tineri

Articol de - Publicat miercuri, 30 septembrie 2015 00:00

În vară, în cantonamentul din Austria, cînd abia venise la Steaua, Mirel Rădoi anunța că va fi un antrenor care va promova tineri, care vrea să lanseze fotbaliști, să le îndrume pașii în fotbalul mare.

De atunci și pînă acum, strategia lui Rădoi s-a schimbat, asta și pentru că echipa n-a avut rezultatele pe care el le aștepta.

Astfel, tehnicianul a renunțat la toți tinerii pe care-i avea în lot. După ce i-a împrumutat pe Vîlceanu, Grădinaru, Pham și Benzar, ultimul fiind adus în această vară de la LPS Banatul, nici cei trei tineri pe care-i mai are în lot nu mai intră în vederile sale.

Cojocaru a început sezonul ca titular, iar tehnicianul și-a declarat de mai multe ori încrederea în el, chiar și cînd portarul de 19 ani a fost criticat de patronul Gigi Becali. Totuși, atitudinea sa în cadrul lotului și modul superficial în care se pregătește au făcut ca acesta să devină rezerva lui Niță.

"Încercăm să construim ceva"

De asemenea, Mihalcea, puștiul de 16 ani luat de la FC Brașov, a fost prezentat ca o mare speranță a fotbalului românesc. A jucat în 3 meciuri în Liga 1 în roș-albastru, dar a dispărut în ultima vreme, nemaifiind folosind de pe 9 august. În fine, Tudorie, atacantul de 19 ani venit de la Oțelul în această vară, a fost titularizat ultima oară în urmă cu mai bine de o lună de zile, pe 23 august. El nu a jucat prea mult nici măcar în Cupa României cu U Cluj, cînd a bifat doar 3 minute!

În Alpii austrieci, Rădoi avea alte planuri. "Viața e mult mai ușoară pentru staff dacă vin jucători cu nume mai sonore, munca e mai ușoară cînd primești fotbaliști deja consacrați. Totuși, noi avem o viziune puțin diferită, încercăm să dăm credit tinerilor, să aducem fotbaliști care să ne fie de ajutor nu doar o perioadă scurtă de timp. Avem un proiect pe trei ani. Încercăm să construim ceva", a spus antrenorul într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor.

Ce fac speranțele Stelei

Jucător Vîrstă Ce face
Cojocaru 19 ani rezerva lui Niță
Tudorie 19 ani a treia variantă, după Chipciu și Tade
Mihalcea 16 ani nu mai face parte din planurile lui Rădoi
Grădinaru 20 ani împrumutat la Chiajna, a jucat în 3 meciuri
Pham-Huy 18 ani împrumutat la Clinceni, în Liga a 2-a
Vîlceanu 18 ani împrumutat la Voluntari, a jucat în 6 meciuri, a marcat un gol
Benzar 17 ani împrumutat la Clinceni, în Liga a 2-a

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
popescu222
popescu222  •  30 Septembrie 2015, 14:35

Stirea aici e ca Radoi a avut, candva, o idee. Restul e jurnalism.

juliusmad
juliusmad  •  30 Septembrie 2015, 13:46
Postat de manty_one pe 30 Septembrie 2015, 13:42

Culmea e ca federatia o ajuta prin toate mijloacele pe fcsb,le pune la dispozitie baza de antrenament a nationalei!.)))))....vorbesti prostii mai mari decat tine.....STEAUA plateste bani multi ptr a beneficia de acestea...doar in mintea unora ca tine sunt gratis!

zizu asta are aparitii meteorice pe aici dar si cand apare.....e un dezastru :)))

manty_one
manty_one  •  30 Septembrie 2015, 13:42
Postat de zizu pe 30 Septembrie 2015, 12:26

fcsb si becali nu i intereseaza fotbalul romanesc,viitorul lui,faptul ca trebuie sa cresti jucatori.......! in afara de umplerea buzunarului becaliot nu exista alta politica! culmea e ca federatia o ajuta prin toate mijloacele pe fcsb,le pune la dispozitie baza de antrenament a nationalei,cand fcsb cere ceva(nu se iau sau se iau jucatori la nationala,programari,reprogramari de meciuri),iar ptr celelalte echipe ,nu misca un deget(ex sustinerea echipelor romanesti ce ies din insolventa si vor sa joace in europa)

Culmea e ca federatia o ajuta prin toate mijloacele pe fcsb,le pune la dispozitie baza de antrenament a nationalei!.)))))....vorbesti prostii mai mari decat tine.....STEAUA plateste bani multi ptr a beneficia de acestea...doar in mintea unora ca tine sunt gratis!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează