FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Farmache a depus memoriu

Articol de - Publicat luni, 08 decembrie 2008 00:00

Pus pe lista de transferuri de FC Farul, Răzvan Farmache are o situaţie specială. Fundaşul dreapta al grupării de pe litoral îşi încheie contractul în vară, însă oficialii constănţeni au ales să nu-i propună prelungirea angajamentului.

Chiar şi aşa, conducerea “rechinilor” l-a anunţat că va cere o sumă de transfer consistentă în schimbul său, motivînd că trebuie să-şi recupereze banii investiţi în perioada în care Farmache a jucat pentru Farul. Jucătorul în vîrstă de 30 de ani ar putea pleca însă chiar din această iarnă, fără ca formaţia de pe litoral să primească vreun euro.

Săptămîna trecută, Farmache a depus memoriu la Federaţia Română de Fotbal pentru a deveni liber de contract. Fundaşul a reclamat întîrzieri de peste trei luni la plata sumelor prevăzute în contract şi este sigur că va avea cîştig de cauză la Comisia pentru Statutul Jucătorului din cadrul FRF.

“Există unele clauze financiare în contractul meu care nu au fost respectate. Conform regulamentului, dacă există restanţe financiare mai mari de 60 de zile, voi fi declarat jucător liber de contract. Cred că mi-am făcut datoria faţă de Farul şi era normal să mă fi lăsat să plec liber. Deocamdată, nu am discutat cu alte cluburi, pentru că aştept decizia Comisiei pentru Statutul Jucătorului”, a spus Farmache.

Acesta a comentat şi declaraţiile oficialilor constănţeni, care i-au acuzat pe jucători puşi pe lista de transferuri că nu au apărat interesele clubului: “A fost alegerea lor să mă pună pe listă şi o respect. Probabil că se doreşte întinerirea lotului, însă, atunci cînd acuză, ar fi bine să dea nume. Nu cred că ne pot băga pe toţi în aceeaşi oală”. Venit la Farul în urmă cu cinci ani şi jumătate, Farmache a jucat în tricoul “alb-albastru” peste 100 de meciuri în Liga I.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
 •  13 Ianuarie 2009, 10:04

vino la iasi farmache ,avem nevoie de un fundas dreapta cu experienta ta!!

 •  15 Decembrie 2008, 21:50

BOSANCEANU VINDE ECHIP ASTA NU ITI MAI BATE JOC DE EA...VINDEOOOOO SI DAL AFARA PE ESCROCUL DE MARIN

 •  12 Decembrie 2008, 16:04

cand mai stergeti comentarii care nu va convin sa va imaginati ca va stergeti cate un an din viata golanilor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează