FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Dezvăluirile unui fost antrenor din Liga 1: „Patronul se băga la echipă. „Îmi zicea: «Nu vrei tu, nu vreau nici eu, dar vrea nevastă-mea»”

Gheorghe Bosânceanu
Gheorghe Bosânceanu

Articol de - Publicat luni, 27 iunie 2022 16:03 / Actualizat luni, 27 iunie 2022 17:23

Constantin Gache (65 de ani) a vorbit despre perioada în care antrena la Farul.

Fost mijlocaș în prima divizie, Gache a antrenat-o pe Farul în două mandate (iulie 2007-noiembrie 2007 și aprilie 2015 – martie 2016).

Azi, la GSP LIVE a dezvăluit cum se implica la echipă fostul finanțator, Gheorghe Bosînceanu.

VIDEO Cum se implica Bosînceanu la Farul: „Constantin Gache: „Spunea «Nu vreau eu, nu vrei tu, dar vrea nevastă-mea»”

„Pe Iulian Apostol nu l-am dat eu afară, deși asta mi s-a reproșat. Nu eu l-am dat afară, ci domnul Bosânceanu. Spre deosebire de Gigi Becali care spune că el face și drege, Bosînceanu spunea: «Gache are ultimul cuvânt». Și îl aveam… dar doar în mare.

Avea ceva simpatic. Spunea: «Nu vrei tu, nu vreau eu, dar vrea nevastă-mea». După o vreme, începuse să se bage. Încercam să-i explic. Era Dinu Todoran și îl băga mijlocaș stânga.

Eu îi spuneam: «Ăsta nu joacă rău acolo, dar nu e stângaci, nu are viteză, nu are… El știe să taie unghiurile, trebuie să joace în centru». Bosînceanu spune: «Nu, mie mi-a dat randament!». Dar după aia recunoștea: «Da, ai dreptate».

Pe Mihai Guriță, care e atacant, mi-l dădea să joc mijlocaș dreapta. Zic: «Nu are cum, șefu’!». El zice: «De ce? Are viteză».

I-am explicat: «Ca să dezvolți viteză, nu trebuie să alergi tu, ci mingea. Ca să alerge mingea trebuie să faci maximum două atingeri. El abia o potolește cu pătura».

Zice: «Nu, jucăm cu el în dreapta». Am jucat cu CFR și am făcut 0-0. După meci, mi-a dat dreptate”, a dezvăluit Constantin Gache la GSP LIVE.

Citește și: 

Un fost fotbalist din Divizia A, de două ori la un pas de tragedie: sufocat în mocirlă de bucuria colegilor + operat de urgență de peritonită

FRF a anunțat echipele care au primit licența pentru Liga 2: încă un club de tradiție a dispărut + ce se întâmplă cu Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
bulldo
bulldo  •  28 Iunie 2022, 11:41

E plina Liga 1 de antrenori marioneta, cu exceptia lui Petrescu restul sunt niste paiate

dobrin
dobrin  •  27 Iunie 2022, 18:56
Postat de vivi.napoca1_ pe 27 Iunie 2022, 17:14

Nu știu de ce dar oameni din" ăștia " sant pleava României, Sa vezi ce am făcut eu dar nu am fost lăsat!? Sant convins ca va bateți de ei la tot pasul ! Efectiv ne trageți înapoi mai lăsați sau spuneți în timp real altfel .....!

Pai nu degeaba se zice... „Dacă baba avea ventil, se chema automobil”...

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  27 Iunie 2022, 17:14

Nu știu de ce dar oameni din" ăștia " sant pleava României, Sa vezi ce am făcut eu dar nu am fost lăsat!? Sant convins ca va bateți de ei la tot pasul ! Efectiv ne trageți înapoi mai lăsați sau spuneți în timp real altfel .....!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează