FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - CSU CRAIOVA 0-3

După ce au umilit Farul, oltenii se pregătesc de semifinalele Cupei: „Mergem la Sepsi cu gânduri mari”

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 aprilie 2022 22:40 / Actualizat sambata, 16 aprilie 2022 23:08

CS Universitatea Craiova s-a impus în deplasarea cu Farul Constanța, scor 3-0. | Paul Papp, fundașul central al oltenilor, a analizat victoria echipei sale în fața dobrogenilor.

Papp a fost protagonistul unui moment controversat în prima repriză, la scorul de 1-0 pentru Craiova. În minutul 25, acesta l-a faultat dur în săritură pe Jefte Betancor. Cei de la Farul au cerut insistent „galben” pentru fundaș, care ar fi fost eliminat, după ce în minutul 19 mai încasase un cartonaș din partea centralului Cătălin Popa. 

„Primele minute ne-au presat, până la golul nostru. Am avut ceva situații de a marca, ne bucurăm că am făcut-o și că am securizat tabela la zero. Eu am urmărit mingea, am sărit la cap. Jefte s-a băgat sub mine și am căzut peste el. Trebuia dat fault în atac. Eu am urmărit mingea, el nu. 

Și dacă a dat fault pentru ei, nu era de cartonaș galben niciodată. Nu m-am dus cu brațele sus, cred că a arbitrat corect. 

Noi lucrăm la antrenamente, la fiecare meci ne dorim să nu luăm gol, cu CFR s-a întâmplat să luăm două, dar am dat 3. Azi tabela a arătat zero în dreptul lor”, a declarat Paul Papp la Orange TV.

Oltenii, încrezători înaintea semifinalelor Cupei României

Pentru Craiova urmează meciul din deplasare cu Sepsi, din manșa tur a semifinalei Cupei României. Fotbaliștii lui Reghecampf recunosc că vor avea o misiune dificilă împotriva covăsnenilor, dar sunt motivați la maximum.

O săptămână foarte grea, Sepsi e o echipă bună, care joacă fotbal. Nu i-am învins la ei acasă de 2 ani, și atunci în ultimele minute. Ne așteaptă un meci foarte greu și sperăm să scoatem maximum din acel meci. Nu e treaba noastră, ele se bat pentru titlu, noi sperăm să prindem locul 2. Ne vedem de ale noastre și sperăm să continuăm tot așa
- Paul Papp

Va fi un meci foarte greu, nu am câștigat de mult timp acolo. E o echipă bătăioasă, dar mergem cu gânduri mari.
 -Ștefan Baiaram

Cele mai tari imagini din Farul - CSU Craiova

+13 FOTO

Cum stau Farul și CSU Craiova în clasament

Citește și alte știri din liga 1:

Situație stranie înainte de CFR - FCSB » Avantaj neașteptat pentru roș-albaștri
CFR Cluj - FCSB
Situație stranie înainte de CFR - FCSB » Avantaj neașteptat pentru roș-albaștri
Panduru, după discursul lui Petrescu: „M-am săturat de ăștia! Stai, mă, puțin, nu e așa”
CFR Cluj - FCSB
Panduru, după discursul lui Petrescu: „M-am săturat de ăștia! Stai, mă, puțin, nu e așa”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează